Hans Appels Vej 5, Hjallese, 5260 Odense S

Enestående ejendom med vidunderlig skovbeliggenhed

Arkitekttegnet og fuldkommen vedligeholdt drømmehus inspireret af den engelske cottagestil, men her opført i ét stort og meget dejligt plan med flere afdelinger. De store børn eller gæsterne får masser af privatliv, ligesom her er eventyrligt skønne opholdsrum og endda et kontor med toilet ved siden af. Børneafdelingen med nemme adgangsforhold udefra indeholder to dejligt store værelser med indbygningsskabe og badeværelse til deling, mens voksenafdelingen er med soveværelse, walk-in garderobe, badeværelse med alle faciliteter og fløjdøre til terrassen. Køkkenet er snedkerlavet i mahogni, og i stuen er gulvet lavet af egetræsplanker, ligesom her er pejs til ekstra hygge. Ellers er huset opvarmet med fjernvarme. Det smukke gulv i køkkenalrummet er belagt med travertin, og der er marmorfliser på voksenbadeværelset. De synlige bjælker i flere af husets rum er ligeledes kvalitet, som er genbrugt fra et ældre hus. I får her en ejendom, der fra yderst til inderst er gennemsyret af kvalitetsmaterialer, gennemtænkte løsninger og supergodt vedligeholdt. Og så er her faktisk også en overkommelig og meget anvendelig kælder med akustikloft, som er velegnet til bordtennisrum, fitness eller hjemmebiograf plus et viktualierum ved siden af til flasker, hjemmelavet marmelade eller andet godt.

Huset er opført i 1999 som fuldmuret topkvalitet med stilfulde klostersten, moderne bindingsværk i træ og smukke teglsten på taget. Vinduerne er af træ, og tagrenderne af kobber, der endnu ikke er færdigpatineret. Der er ikke blevet sparet på materialekontoen, og den arkitekttegnet have matcher den originale, gennemtænkte og nærmest fornemme stil, der hersker både ude og inde. Haven er arkitekttegnet og anlagt som i engelsk stil med fine symmetriske linjer og masser af smukke og velduftende blomster, der skiftes til at springe ud om foråret, ligesom her er et rosenbed, der byder sig til senere på sæsonen og helt til nattefrosten sætter ind. Rundt om huset er der lagt pigsten, og på morgenterrassen er der chaussesten. I får også en terrasse med eftermiddags- og aftensol, så der altid er mulighed for at nyde solen og de stille og meget fredelige forhold. I vil også elske at se ud på skoven, som I kan følge forandringen af hen over årstiderne. Bagest i haven et praktisk skur til redskaber, og foran en bred carport. Der er tænkt på alt. Ejendommen består i dag af to parceller. Den forreste parcel, der er en del af den pragtfulde have, er på 1.220 m2 og kan medkøbes for en million kroner.

Hunderupskoven medvirker i høj grad til at give ejendommen en særlig høj herlighedsværdi. I kan nyde udsigten og stilheden, så I her får jeres helt eget helle fra en måske travl hverdag. Eller måske vælger I endda at henlægge jeres arbejdstid til ejendommen, hvor der er masser af plads og inspirerende omgivelser til mange typer af beskæftigelser. I bor med cykleafstand til gymnasium, og den Fynske Landsby, Skovsøen og flere andre fine steder ligger i bekvem afstand, så I kan vælge og vrage mellem skønne gåture og rekreative områder i nabolaget, ligesom det er nemt og hurtigt at komme til centrum af Odense eller til motorvejsnettet, når I skal længere rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.