Holevvej 23, 5290 Marslev

Toprenoveret landejendom med hestefolde og værksted

Denne pragtfulde og private lystejendom i Hjortedalen befinder sig blot 9-10 kilometer fra Odense. Selv om man godt kunne fristes til at tro, at man var meget længere væk fra byen. Det føles sådan. På den gode måde. Her får i oceaner af plads, og en vidunderlig natur, hestefolde og plads til eget værksted eller håndværksvirksomhed på hjemmeadressen. I får det bedste af begge verdener med overkommelig afstand til byen og et hjemmeparadis med naturoplevelser, udfoldelsesmuligheder og privatliv par excellence. Måske endda I drømmer om at bo flere generationer sammen?

Ejendommen har masser af plads at tilbyde, og det hele er renoveret gennemgribende i 2014 og fremefter. Kun ydermure og lofter er tilbage fra den originale bygning. Resten er udskiftet og står i god kvalitet, så I bare kan flytte ind og indrette jer. I kan glæde jer over de mange energirigtige løsninger, der er gennemført på ejendommen. Der er isoleret efter alle kunstens regler og forskrifter med tre hundrede millimeters isolering ved gulvene, det samme i skråvæggene og fem hundrede millimeter i loftet. I får lækre Velfac-vinduer med trelagsruder. Det giver lavere varmeomkostninger. I hele stueetagen er der gulvvarme. I køkkenalrummet er der en stor flot pejs. Det er dog mest for hyggens skyld.

Boligen er indrettet i to skønne plan med værelserne ovenpå og opholdsrum i stueplan. I får et stort soveværelse med to vinduer, to walk-in garderober og en sydvendt balkon. Der er yderligere fire værelser, hvor de to er med balkon, og en stor reposstue, der kan benyttes til mange forskellige formål. Der er eksponerede bjælker og en hyggelig atmosfære på hele etagen. I stueplan er der et stort køkkenalrum, Rummet er meget lyst, da her er store vinduespartier mod både øst og syd. Vinduespartierne er også smukke i sig selv med de mange sprosseruder. Fra køkkenalrummet er der fløjdøre til en mindre stue, der dog stadig er næsten tredive kvadratmeter plus endnu en stue, der befinder sig på den anden side af entréen. Desuden to badeværelser og bryggers.

Grunden er på 32.339 kvadratmeter og et eventyr i sig selv. I kan se frem til noget så fantastisk som en mark med vilde blomster. Den er på 11.000 kvadratmeter og er skabt til glæde for dyrelivet. Resten af grunden er også fantastisk, for I kan både få plads til værksted og hestehold. Der er tre hestefolde med hesteskur, stald med to hestebokse, og en drænet ridebane på 20 x 40 meter med lysmaster. Desuden er der ridestier på grunden. Det flotte værksted med støbt og lunt gulv er opført i 2019 og er en lækkerbisken for dig, der pusler med biler. Det kan selvfølgelig også bruges til andre formål. Helt tæt op ad huset er der en stor og meget dejlig og solrig terrasse.Her kan i hygge i hverdagen og samle alle venner og familiemedlemmer til festerne og mærkedagene. Som næppe kan fejres et bedre sted end her hjemme hos jer selv på terrassen og i parkhaven, der er på størrelse med en fodboldbane og også har frugttræer. Herlighedsværdien er bare meget høj på alle parametre her på dette sted, der ligger cirka seks hundrede meter fra offentlig vej, så I har muligheden for at være private. Børnene kan tage skolebussen til den eftertragtede skole i Marslev. Velkommen til Hjortedalen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.