Smedevænget 24, st., 5230 Odense M

Velholdt og stilfuld villalejlighed i Hunderup-kvarteret

En perfekt bolig til et par med sans for at nyde livet i smukke højloftede stuer med stuk, indbygget reol og store vinduespartier, der sikrer det skønneste lysindfald. Her er blandt andet hjørnevinduer to steder. Boligen fremstår særdeles velholdt på hele det høje stueplan, hvor der udover de to sammenhængende stuer også er et lyst køkken, badeværelse og entré plus et rummeligt soveværelse med skabsvæg og en pragtfuld terrasse, der ligger godt i læ fra to mure. Boligen ligger højt, så der ikke er indkig fra vejen. Der hører også kælder til boligen, hvor vaskerum, toilet og opbevaringsrum er fælles med boligen på første sal. Derudover får I jeres eget rum, der kan benyttes til gæsteværelse eller måske kontor plus et viktualierum til flasker og andre gode sager.

Forhaven fremstår præsentabel med åbne forhold, så der er frit udsyn til den smukke hvide ejendom, der er blevet facaderenoveret, så den fremstår knivskarpt. Her er nylagt græs og to kønne, velklippede akacietræer, der står som en slags grønne vagtposter og byder velkommen. Garagen er renoveret i 2022, og der er en terrasse bagved den, hvor man kan sidde og nyde aftensolen, mens man spiser middag. Om morgenen og til et stykke ud på dagen kan I nyde solen på den ugenerede terrasse, der ligger ud fra stuen. Desuden er her en privat have, hvor man i ro og mag kan sidde med en kop kaffe og en god bog uden at føle sig forstyrret af uvedkommende lyde.

Villaen ligger på en stille vej, som mange ikke kender til, fordi der ikke er gennemkørende trafik. I kommer til at bo i det eftertragtede Hunderup-kvarter, hvor det er umådeligt smukt at gå ture, mens man kigger på alle de fine huse og veje. I kan gå til byens mange gode steder, da der blot er halvanden kilometer til det absolutte centrum af Odense, så I hurtigt er fremme ved de kulturelle institutioner, restauranterne og butikslivet. Det er faktisk så centralt, at det er muligt at indrette sig helt uden bil, hvis I drømmer om den form for livsstil. I kan også nemt og hurtigt gå til tennisanlægget, OBs fodboldbaner og svømmeklubben. Her er ligeledes alt, hvad man kan ønske sig af rekreative områder med Zoologisk Have, Skovsøen og Munkemosen i nabolaget.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.