Ryttergade 14B, 1., 5000 Odense C

Usædvanligt lækker luksuslejlighed i en tidligere industribygning

Centralt i Odense og i nærheden af H.C. Andersens Hus udlejes en helt speciel og meget skøn førstesalslejlighed. Her kan man boltre sig på mange skønne kvadratmetre i tre højloftede stuer, som på herskabelig vis ligger en suite. Der er ikke mindre end 3,16 meter op til det mageløst flotte loft, ligesom her er smukt parketgulv, som er med til at understrege den høje herlighedsværdi. Mellem to af stuerne er der franske døre, og i den tredje og største er der pejs og vinduer i begge sider, så lysindfaldet har frit spil. Køkkenet støder op til spisestuen og har en fransk altan mod vest, så eftermiddagssolens stråler kan nydes, mens man kokkererer i det velindrettede køkken.

Badeværelset er dejligt stort og med to håndvaske plus bruseniche. Der er også et rummeligt soveværelse og en ligeledes stor entré, så man overalt har plads til at slå ud med armene og nyde den helt særlige atmosfære og rumfølelse. Desuden hører der to gode kælderværelser til lejligheden. Kælderværelser udgør ialt 30 m2 af det samlede boligareal.

Lejligheden ligger i en historisk ejendom, der oprindeligt fungerede som et tekstilvæveri. Den står markant i bybilledet og befinder sig i nærheden af Banegården og med kun et par minutter til Overgade, gågadeområdet og alle byens alsidige attraktioner og fristelser.

Mulighed for leje af p-plads i gården.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.