Munkebjergvænget 67, 5230 Odense M

Tæt på alt det bedste

På hjørnet af Niels Bohrs Allé og Munkebjergvej ligger Munkebjerg Park: en ny, levende bydel i Odense. En bydel, der byder på det allerbedste, byen har af liv og nærhed, samtidig med at her også er ro og grønt. Her kan du bo et aktivt og forbundet liv med andre mennesker omkring dig men samtidig også med mulighed for at søge ro og fordybelse, når det giver mest mening for dig.

De moderne rækkehuse er indrettet med sans for detaljen og som lejer får du glæde af vinterens lune timer foran gaspejsen og til uventede gæster kan du byde på et køligt glas vin fra det indbyggede vinkøleskab. Badeværelse findes både i stueplan og på 1. sal og den praktiske vaskeafdeling kan nemt gemmes væk bag skabsvæggen.

Udover de 3 soveværelser på 1. sal er der også god opbevaringsplads under trappen eller i det medfølgende skur. Udetimerne i sommerhalvåret kan nydes på boligens 2 terrasser med udgang fra køkken/alrummet og opholdsstuen.

En ny, aktiv og hyggelig bydel, der ligger, omkranset af skov og grønne områder, ideelt placeret kort uden for Odense centrum. Med noget af alt det bedste inden for cykelafstand: det nye OUH, SDU, byens skove og masser af virksomheder. Shopping, restauranter og kulturliv i det centrale Odense har du kun en kort køretur fra Munkebjerg Park. Bydelen har for nyligt vundet Odin Prisen, som er en stor anerkendelse af kvaliteten.

Se alle ledige boliger her

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.