Hindsholmvej 82E, 1., 5300 Kerteminde

Luksuslejlighed i Kerteminde Nordstrand Resort med AAA beliggenhed

<br>


&bull; Utrolig attraktiv og enestående triple AAA beliggenhed med panorama havudsigt og ca. 75 meter til en af Fyns bedste badestrande. Stranden med det blå flag har badebro, som kan benyttes året rundt.


&bull; Resortets 24 boliger er sikret med adgang for ejerne gennem en flot smedejernsport. Ejerne har privat parkeringsplads med ladestander 5 meter fra hoveddøren. 

&bull; Masser af attraktioner i området. 


Kerteminde Nordstrand Resort åbnede i 2022 for salg af disse utroligt velbeliggende ferielejligheder, som der er i alt 24 af. Den nu udbudte bolig har aldrig været anvendt af sælger, der ændrede sine planer, så det bliver lige som at overtage en helt nyetableret bolig. Den er placeret i et område, der er sikret med en aflukket port, så ejerne har det helt for sig selv, ligesom bilen kan parkeres lige foran hoveddøren. Vi tøver ikke med at give beliggenheden og resortet karakteren AAA, for her er vitterligt tale om noget ganske særligt, når man fra sin altan kan sidde og lade blikket glide ud over vandet, så langt øjet rækker. Selv fra sengen i soveværelset kan man slå skydedøren til side, så man både kan dufte havet og se solen stå op ude over vandet. På en klar dag ses Storebæltsbroen og dele af Sjælland tydeligt. 

Boligarealet er på 105 veldisponerede kvadratmeter med en loftshøjde på 3,12 meter på højeste sted i stuen. Lejligheden ligger på første sal af den smukke og meget markante bygning, der er inspireret af internationalt kendte resortbyggerier fra blandt andet Boston-området, hvor der også anvendes smukt og slidstærkt akacietræ til facaderne, som er designet til at holde i hundredvis af år. Lige så snart I træder ind ad entrédøren, oplever I byggeriets format, for man ser gennem gangen, køkkenet og stuen lige ud på det dragende blå element, så man helt automatisk søger mod altanen og den fænomenale udsigt.

Indretninger er designet med fokus på havudsigten fra altan, stue, køkken & master bedroom. 

Boligen indeholder udover altanen, stuen og køkkenet to værelser og to badeværelser. Det største værelse er master bedroom med skydedør ind til stuen, og det har det ene badeværelse integreret, mens det andet kan deles af jeres gæster, som man sagtens kan forestille sig mange af, da dette sted er så fantastisk, at man som gæst ikke kan ønske sig andet end at blive inviteret en gang til. Også materialevalget er af høj kvalitet med Unoform-interiør til både køkken og badeværelser, ligesom i får en Quooker. Alle gulve er i Moland high performance plankelaminat i eg og møblementet passer i den anlagte maritime stil. Alt følger med i handlen. 

Kerteminde Nordstrand Resort er sådan et sted, hvor man kan bruge mange timer, ligesom badestranden, badebroen, det børnevenlige vand og mulighederne for at fange sin egen ørred til grill-middagen om aftenen er indbegrebet af livskvalitet. Men mon ikke I vil bevæge jer ud til de øvrige attraktioner i Kerteminde? Kerteminde har en særdeles hyggelig bymidte og en stor smuk marina med et livligt havnemiljø. Her er også mulighed for at spille golf på Great Northern Golf Club, som er blandt landets og Europas bedste. I kan også lægge vejen forbi den navnkundige fiskerestaurant Rudolf Mathis eller de andre restauranter/cafeer og byens kunstmuseer. Lundsgaad skovene byder på dejlige naturoplevelser. 

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.