Kontakt os for nærnere info

Fuldstændigt renoveret villa med fire soveværelser

Vidunderlig villa med fire soveværelser udbydes i Los Naranjos Golf. Villaen er beliggende i et fredeligt område lige i hjertet af Nueva Andalcia tæt på populære golfbaner og alle hverdagens faciliteter. Og det befinder sig blot en kort biltur fra Puerto Banus. Ejendommen er højtbeliggende og begunstiget af en smuk udsigt ud over Middelhavet, Afrika og det mest fantastiske bjerglandskab.
Ejendommen har gennemgået en fuldstændig renovering fra 2004 til 2006, så den fremstår med en perfekt spansk fremtoning udenpå og med den karakteristiske skandinaviske minimalisme som det dominerende kendetegn indenfor. Renoveringen har omfattet nye lofter, gulve og vinduer, ligesom terrasser, have og vandingssystemet er renoveret. Desuden er aircon-systemet med varm og kold luft, musiksystemet og lyssystemet blevet opdateret.
Der er mulighed for at tilføje smukke lyseffekter enten via de vægkontakterne eller via en fjernbetjening. Lysstyrken kan justeres akkurat, som det ønskes. Der er monteret solpaneler på taget med forbindelse til en vandbeholder, der rummer seks hundrede liter, så der er gratis varmt vand det meste af året. Der er installeret alarmsystem i gulvene både indenfor og udenfor, som kan aktiveres i zoner via en fjernbetjening.
Huset byder på tre plan med fire soveværelser, der alle har private badeværelser. Her er en privat have og en skøn pool.
Første sal indeholder et opholdsareal med en hyggelig pejs og en projektor til hjemmebiograf. Her er også et stort fitnessrum og en jacuzzi med plads til to personer. Desuden gaspejs og en sauna med højttalere og dobbeltbruser med illumineret fontæne. Master bedroom er dejligt stort og med en altan, der vender mod øst og morgensolen. Desuden walk-in garderobe og tilstødende badeværelse med en pink vask og højttalere. I gæsteværelset er der masser af skabsplads og integreret badeværelse. Gæsteværelset har direkte adgang til en stor vestvendt terrasse med eftermiddags- og aftensol og til opholdsområde og fitnessrum.
Stueplan indeholder opholdsområde og indgangsparti. Dagligstue og spisestue er forbundet, og her en stor pejs. Her er gæstetoilet og et lækkert køkken med danske hvidevarer. Fra køkkenet er der udgang til en gårdhave, der vender mod sydøst. Stueetagen indeholder også et skønt gæsteværelse med tilhørende garderobe og badeværelse. Desuden et ekstra værelse med skab, der er lige velegnet som ekstra gæsteværelse og kontor. Fra både dagligstue og gæsteværelse er der adgang til en vestvendt terrasse på 32 m2, hvor der er installeret tv og gaspejs.
Kælderen indeholder en stor garage med plads til tre biler og golfudstyr. Her er også et køkken- og vaskeområde med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Desuden gæsteværelse med badeværelse og en vinkælder.
Alt i alt en vidunderlig drømmeejendom, der rummer det hele, og har en fantastisk beliggenhed plus udsigt af en anden verden.