Munkevænget 35, Odense M

"Vi følte os trygge ved Unni lige fra start og hendes professionelle tilgang til opgaven og lange erfaring i branchen, er vi sikker på gjorde udslaget i forhold til et hurtigt salg. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med en mægler, som var hurtig og effektiv igennem hele salgsprocessen og hvor vi følte os prioriteret.
Vi kan varmt anbefale Unni Estates, hvor vi fra start til slut fik en god behandling af hele teamet."
Mette & Jacob Molberg

Hunderupvej 117, Odense M

"Det har i hele forløbet været en meget positiv oplevelse af arbejde sammen med Unni Estates.  Kompetent, effektiv og personlig rådgivning og håndtering og god dialog.  Klart ”sælgers repræsentant” – med samtidig forståelse for begge parter.
Vi skiftede til Unni Estates og med sin indsigt i liebhavermarkedet på Fyn lagde Unni en ny strategi for salget, der virkede. Både hus og grund blev solgt meget hurtigt.
Unni var til rådighed 24/7, og rykker altid hurtigt på tingene. Vi fik også en god og velfungerende service i det administrative backup og har følt os prioriteret. Vi giver vores varmeste anbefaling til Unni Estates."
 
Hanna og Jens Schierbeck

Ridderstjernen 5, Martofte

Unni Estates er meget passioneret omkring deres opgave.
 
"Vi skulle sælge vores afdøde mors villa samt sommerhus , hvilket blev håndteret yders professionelt.
Den seriøsitet, dialog og opfølgning der har været ved salget af begge ejendomme,  har været en stor tryghed for os.
 
Når vi skal have solgt vores egen villa, vil valget også være Unni Estates.  
 
Vi kan varmt anbefale Unni Thobo-Carlsen og Caroline Thode. "
Marianne Theils

Jernbane Allé 27 - Dalum

"Når vi tænker på, hvorfor vi valgte Caroline, som mægler til salg af vores hus på Jernbane Alle og hvilke fordele vi efterfølgende kan se ved vores valg af ejendomsmægler:
Professionel tilgang.
Åben og ærlig kommunikation.
Høj service (24/7).
Svar på alle henvendelser – nat og dag.
Har konstant holdt os underrettet.
Positiv tilgang.
Vi har følt os prioriteret igennem hele processen.
Caroline/Unni Estates er effektive, struktureret, service mined og professionelle.
Vi har kunne mærke på Caroline, at hun er selvstændig og brænder for det hun laver. Hun/Unni Estates giver det ekstra og det har vi været rigtig glade for, hvilket også resulterede i et salg på kun 3 dage."
Vores bedste anbefalinger fra
Vanessa og Henrik

Chr. Winthers Vej 17 - Odense M

"Carolines tilgang til salget af vores ejendom var meget personlig og professionel. Lige fra første møde til undreskrift, har opfølgningen været helt i top. En af de helt store forskelle, vi oplevede var, Caroline’s helt tydelige passion for at få husets allerbedste sider frem, dette betød bla ommøblering-maling af køkkenvægge samt en del andre hyggelige ændringer, dette blev gjort for at huset skulle ses fra end anden vinkel, efter det havde været til salg hos anden mægler. 
Efter skiftet til Unni Estate, gik der 14 dage så var huset solgt.
Tak for et helt fantastisk sammenarbejde, skal vi bruge en mægler igen, bliver det helt klart Caroline."

Sadolinsgade 120 - Odense M

"Caroline gav os en personlig og tryg proces ved købet af vores fremtidige hjem. Hun sporede sig hurtigt ind på vores behov og drømme, og matchede disse med konkrete løsninger i ejendommen.
Dette krydret med en hurtig opfølgning, gav os en god købsproces, hvilket har gjort, at vi nu har valgt Caroline til at sælge vores nuværende hjem.
Christina & Martin

Læssøegade 94 - Odense M

"Vi har været rigtig glade for at have Unni som vores mægler.

Hun er positiv, nem at få fat i, engageret og følger hurtigt op på aftaler. Ligeledes er hun iderig og har mange kontakter, som man kan trække på ved behov.
Unni er omgivet af et meget venligt og hjælpsomt personale, som ligeledes yder en rigtig god service."
Anja Konrad Jakobsen

Strandaleen - Nyborg

Unni Thobo-Carlsen er unik som ejendomsmægler.
Hun er effektiv, hurtig, opsøgende, kommunikerende direkte, og desuden psykologisk indsigtsfuld. Kreativ tænkning i forhold til løsning af problemer er ofte nødvendig, og UTC kan anskue en situation fra flere vinkler, hvilket er værdifuldt – også helt kontant.
Jeg kan kun prise UTC s håndtering af sit erhverv.
Bente Troense

Ådalsvej 224 - Odense SV

Mette og jeg vil gerne takke dig for den hurtige og meget kompetente salgsproces omkring salget af vores hus.
Vi har følt os godt informeret, både med hensyn til aftalen, prisen og de potentielle købere som har besøgt huset.
At du samtidigt kunne gennemføre salget på små 3 uger, bygger jo kun på at pris og din kundeservice overfor køber ligeledes har været helt i top.
Vi vil gerne stille os til rådighed som reference, og medgiver dig vores bedste anbefalinger.
Mette & Torben Rafn

Langlinie 141 - Odense M

“Vores oplevelse med Unni som ejendomsmægler på vores dejlige hus var yderst positiv.
Fra start til slut følte vi os i meget professionelle hænder. Hun udviste skarphed og præcision, hvilket fik os til at føle tryghed og sikkerhed ved bl.a fremvisningerne.
Vi blev vel informeret i alle handlinger, tanker, beslutninger, kommunikation med køber osv, så vi fik følelsen af at være med på sidelinjen under hele processen.
Vi vil til hver en tid anbefale Unni Estates.
Hun er ‘skarp’ .....!
Mvh
Søren og Bettina Staunsgaard

Penthouselejlighederne Vandværksvej 16,3. og 18,3., Odense C

Efter at selskabets 2 store penthouselejligheder på Falen/Vandværksvej i Odense C havde været til salg hos anden mægler i længere tid blev salget overgivet til Unni Estates, som med en ihærdig og målrettet indsats nu har solgt begge lejligheder på de udbudte vilkår til vor store tilfredshed.
Unni Thobo-Carlsen er en ildsjæl, som med sin professionalisme, vedholdenhed og forhandlingsevner får såvel sælger som køber til at føle sig tilfredse med handelen.
Sejerskov Ejendomsselskab

Chr. Winthers Vej 31 - Odense M

Jeg kan kun medgive Unni mine bedste anbefalinger. Der var handlekraft lige fra begyndelsen af og til slut med en handel på 2 måneder. Unni ser muligheder og ikke begrænsninger. Hun er meget ærlig, seriøs og jeg følte mig i gode hænder lige fra start. Jeg har ikke fortrudt et sekund jeg skiftede til Unni Estates, da det forløb lige som jeg havde håbet på, med et hurtigt salg og god og positiv dialog samt opfølgning med Unni selv i hele forløbet, hvilket gav tryghed i hele processen.
 
Så de bedste anbefalinger herfra,
Birgitte Hempel Hansen

Langelinie 193 - Odense M

Vi var ikke tvivl om, at valget skulle falde på Unni Estates, da vi skulle sælge vores afdøde forældres smukke hjem, vores barndomshjem, familiens samlingspunkt igennem 45 år. Vi fik en super professionel rådgivning og sparring med stor respekt for vores situation, så vi følte os trygge igennem forløbet.
Unni viste super indsigt og kompetance indenfor liebhaveri og ikke mindst hendes loyalitet, professionalisme og dynamiske tilgang sikrede et meget hurtigt og vellykket salg Vi kunne ikke have valgt bedre, derfor anbefaler vi varmt Unni Estates, og netop også fordi Unni selv er del af hele processen.
Charlotte Busch

Lahnsgade - Odense C

”Som købere af et hus som Unni var ejendomsmægler på oplevede vi en stor professionalisme fra Unni og meget høj indsigt i de vilkår der var relevante for os som købere. Hun er naturligvis “sælgers mand” og helt klart og tydeligt havde sin loyalitet hos sælger, som en ejendomsmægler skal have. Men netop på grund af hendes loyalitet og professionalisme, men også proaktivitet og fairness, er det præcist derfor, når vi en dag skal sælge et hus, at vi helt klart vil bruge Unni som mægler. Hun kan varmt anbefales og vi står gerne til rådighed for yderligere kommentarer hvis det ønskes.
Anja og Ole

Margrethevej - Nyborg

Unni Thobo-Carlsen  har to gange tidligere solgt hus for mig – begge gange med positivt udfald! Det var derfor oplagt at henvende mig til Unni Estates, da jeg ønskede at sælge min grund her i Nyborg. Og alle god gange tre – salget gik nemt og gnidningsfrit. Jeg er meget tilfreds med behandlingen. Unni  er kompetent, klog og handlekraftig.
Ulla Brehm Jahn

Lahnsgade - Odense C

"En seriøs, dynamisk og professionel mægler, der tog hånd om handelen fra start til slut. Hurtig feedback og opfølgning under hele salgsprocessen. Jeg har været helt tryg ved mit valg og er kun blevet bekræftet i at Unni Estates var den rigtige mægler til at sælge min bolig. Forløbet har været perfekt. Jeg kan varmt anbefale Unni Thobo-Carlsen, Unni Estates. 5 stjerner herfra!”
Helle Sæthre