Lahnsgade - Odense C

  
"En seriøs, dynamisk og professionel mægler, der tog hånd om handelen fra start til slut. Hurtig feedback og opfølgning under hele salgsprocessen. Jeg har været helt tryg ved mit valg og er kun blevet bekræftet i at Unni Estates var den rigtige mægler til at sælge min bolig. Forløbet har været perfekt. Jeg kan varmt anbefale Unni Thobo-Carlsen, Unni Estates. 5 stjerner herfra!”
Helle Sæthre

Margrethevej - Nyborg


Unni Thobo-Carlsen  har to gange tidligere solgt hus for mig – begge gange med positivt udfald! Det var derfor oplagt at henvende mig til Unni Estates, da jeg ønskede at sælge min grund her i Nyborg. Og alle god gange tre – salget gik nemt og gnidningsfrit. Jeg er meget tilfreds med behandlingen. Unni  er kompetent, klog og handlekraftig.

Ulla Brehm Jahn

Lahnsgade - Odense C

”Som købere af et hus som Unni var ejendomsmægler på oplevede vi en stor professionalisme fra Unni og meget høj indsigt i de vilkår der var relevante for os som købere. Hun er naturligvis “sælgers mand” og helt klart og tydeligt havde sin loyalitet hos sælger, som en ejendomsmægler skal have. Men netop på grund af hendes loyalitet og professionalisme, men også proaktivitet og fairness, er det præcist derfor, når vi en dag skal sælge et hus, at vi helt klart vil bruge Unni som mægler. Hun kan varmt anbefales og vi står gerne til rådighed for yderligere kommentarer hvis det ønskes.
Anja og Ole

Langelinie 193 - Odense M

Vi var ikke tvivl om, at valget skulle falde på Unni Estates, da vi skulle sælge vores afdøde forældres smukke hjem, vores barndomshjem, familiens samlingspunkt igennem 45 år. Vi fik en super professionel rådgivning og sparring med stor respekt for vores situation, så vi følte os trygge igennem forløbet.
Unni viste super indsigt og kompetance indenfor liebhaveri og ikke mindst hendes loyalitet, professionalisme og dynamiske tilgang sikrede et meget hurtigt og vellykket salg Vi kunne ikke have valgt bedre, derfor anbefaler vi varmt Unni Estates, og netop også fordi Unni selv er del af hele processen.
Charlotte Busch

Chr. Winthers Vej 31 - Odense M

Jeg kan kun medgive Unni mine bedste anbefalinger. Der var handlekraft lige fra begyndelsen af og til slut med en handel på 2 måneder. Unni ser muligheder og ikke begrænsninger. Hun er meget ærlig, seriøs og jeg følte mig i gode hænder lige fra start. Jeg har ikke fortrudt et sekund jeg skiftede til Unni Estates, da det forløb lige som jeg havde håbet på, med et hurtigt salg og god og positiv dialog samt opfølgning med Unni selv i hele forløbet, hvilket gav tryghed i hele processen.
 
Så de bedste anbefalinger herfra,
Birgitte Hempel Hansen

Penthouselejlighederne Vandværksvej 16,3. og 18,3., Odense C

Efter at selskabets 2 store penthouselejligheder på Falen/Vandværksvej i Odense C havde været til salg hos anden mægler i længere tid blev salget overgivet til Unni Estates, som med en ihærdig og målrettet indsats nu har solgt begge lejligheder på de udbudte vilkår til vor store tilfredshed.

Unni Thobo-Carlsen er en ildsjæl, som med sin professionalisme, vedholdenhed og forhandlingsevner får såvel sælger som køber til at føle sig tilfredse med handelen.

Sejerskov Ejendomsselskab 

Langlinie 141 - Odense M

“Vores oplevelse med Unni som ejendomsmægler på vores dejlige hus var yderst positiv.
Fra start til slut følte vi os i meget professionelle hænder. Hun udviste skarphed og præcision, hvilket fik os til at føle tryghed og sikkerhed ved bl.a fremvisningerne.
Vi blev vel informeret i alle handlinger, tanker, beslutninger, kommunikation med køber osv, så vi fik følelsen af at være med på sidelinjen under hele processen.
Vi vil til hver en tid anbefale Unni Estates.
Hun er ‘skarp’ .....!
Mvh
Søren og Bettina Staunsgaard

Ådalsvej 224 - Odense SV

Mette og jeg vil gerne takke dig for den hurtige og meget kompetente salgsproces omkring salget af vores hus.
Vi har følt os godt informeret, både med hensyn til aftalen, prisen og de potentielle købere som har besøgt huset.
At du samtidigt kunne gennemføre salget på små 3 uger, bygger jo kun på at pris og din kundeservice overfor køber ligeledes har været helt i top.
Vi vil gerne stille os til rådighed som reference, og medgiver dig vores bedste anbefalinger.
Mette & Torben Rafn

Strandaleen - Nyborg

Unni Thobo-Carlsen er unik som ejendomsmægler.
Hun er effektiv, hurtig, opsøgende, kommunikerende direkte, og desuden psykologisk indsigtsfuld. Kreativ tænkning i forhold til løsning af problemer er ofte nødvendig, og UTC kan anskue en situation fra flere vinkler, hvilket er værdifuldt – også helt kontant.
Jeg kan kun prise UTC s håndtering af sit erhverv.
Bente Troense