Langelinie 141, 5230 Odense M

KØBSAFTALE UNDER UDARBEJDELSE!

Da nuværende ejere overtog denne spændende villa i 2016, gik de i gang med en gennemgribende om- og tilbygning i de bedste materialer, som skandinavien har at byde på, og resultatet er blevet ganske forrygende. Villaen står i dag i smuk, tidløst og indbydende design.

I den rolige ende af Langelinie tæt på skov og Skovsøen, ligger villaen med smukke hvide facader og palævinduer. Haveanlægget er på 950 m2 og er anlagt med flotte bede og solterrasser, og grænser helt ned til savanneområdet ved Zoo.

Indeholder: Lys entrè med naturklinker og trappe til husets underetage med oplyste trin. Et par trin fører op til en af husets smukke stuer hvor der er lagt sildebensparket gulv i eg fra Hørning. Den ene stue får dejligt lysindfald fra karnappen mod Langelinie. Spiseafdeling har kig til husets terrasse og det skønne haveanlæg. Køkkenet står stilrent og er fra Multiform med corian bordplade og etableret i åben forbindelse med husets anden opholdsstue, hvor der er udgang til terrassemiljøet, og som i øvrigt giver adgang ned til haven. De smukke gulve har alle gulvvarme.

Husets 1 sal byder på stort repos samt dejligt soveværelse med brede planker fra Korinth Savværk, påklædningsværelse, samt pragtfuldt badeværelse har udgang til mindre altan. Badeværelset har loft til kip og fritlagte hanebånd, hvilket giver et fantastisk lysindfald. Endvidere dobbelt håndvask samt regnfaldsbruser og håndklædetørrer.

Underetagen er helt unik og særdeles velegnet til gæste- eller børneafdeling, og med to store børneværelser som har udgang til haven og terrasse, så fås det ikke meget bedre. Herudover et lækkert badeværelse med bl.a smukke naturklinker og håndklædetørrer indbygget i væg. Bryggers med Unoform elementer., vinrum, teknikrum samt stort opholdsrum. Underetagen har ligeledes brede planker fra Korinth Savværk.

Dejlig lukket have med stor plæne med belysning, og anlagt med flere terrasser, hvoraf en er overdækket med elektrisk markise og terrassevarmer.

Helt igennem en fantastisk bolig, som De kan glæde Dem til at opleve.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.