Gyldenstenvej 39, 5230 Odense M

Gyldenstenvej er det oplagte valg for dem som søger en moderne og indflytningsklar villa, med god beliggenhed på lukket vej og alle hverdagens nødvendigheder inden for rækkevidde. Ejendommen er renoveret fra top til tå i 2008 i gedigne materialer overalt.

Indeholder entré med sorte klinker med gulvvarme. Adgang til stort køkkenalrum med flot trægulv, der står i god kontrast til det hvide køkken fra HTH. Fra køkkenalrummet er der adgang til 2 stuer en suite med udgang til lukket have, hvor eftermiddagssolen kan nydes. Endvidere børneværelse samt badeværelse med brus.

På 1. sal er der adgang til 3 gode lyse soveværelser samt husets andet lækre badeværelse fra HTH med brus og badekar. Du vil opleve flere af materialerne går igen, og danner en rød tråd gennem boligen. Her kan bl.a. nævnes de sorte klinker og hvide elementer på badeværelset samt de flotte trægulve der er ført videre på værelserne.

Kælderen indeholder fordelergang, hvorfra der er adgang til 4 disponible rum med bl.a. vaskerum, viktualierum, kontor i boligkvalitet samt mindre depotrum.

Den sydvendte have er indrettet med en flisebelagt terrasse med adgang til køkkenalrummet, god græsplæne så børnene kan boltre sig og hvor der er adgang til grønt fællesareal. Charmerende terrassemiljø bagerst i haven, hvorfra aftensolen kan nydes.

Til ejendommen er der en garage med et mindre drivhus.

Tæt på universitet, og Odense Centrum samt nyt OUH.

Der er for nylig installeret Danfoss link system til kontrol af fjernvarmen via tablet eller telefon.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.