Chr. Winthers Vej 30, 5230 Odense M

KØBSAFTALE UDARBEJDET .

Denne spændende arkitekttegnede villa som er opført i 1963 i gule riflede facademursten, står på mange måder i sin oprindelige udførelse. Villaen har et samlet areal på 244 m2 heraf 84 m2 i huset underetage. Villaen er opført i forskudte planer med dejlig lukket gårdhave, og sælger har bl.a. bevaret de flotte vinduer i teaktræ. Der er 3 børneværelser samt soveværelse og 2 badeværelser, hvoraf det ene er moderniseret for kun 4 år siden og står meget flot.

Indeholder: Vindfang med skifergulv, gæstetoilet, fordelergang med adgang til ældre køkken med originale skabe, dejlig spiseafdeling og charmerende stue med egeparketgulv samt karnap mod vejen. Fra stuen er der udgang til dejlig solfyldt gårdhave.

1 sal indeholder 2 børneværelser, ældre badeværelse med dobbelt håndvask, soveværelse med udgang til svalegang som også har nedgang til solgården.

Underetagen byder på dejligt 4 årig badeværelse med bruseniche og nyere bryggers med udgang til haven, stort værelse med udgang til endnu en gårdhave med depotrum til havemøbler m.v..

Grunden er på 967m2 og har en dejlig stor baghave hvor der er mulighed for at udfolde sig for både børn og voksne.

Chr. Winthers vej er kendt som den rolige vej i Hunderup kvarteret og tæt på rekreative områder som Skovsøen og stierne omkring åen. Gå afstand til Odense centrum.

Kom og bliv inspireret at denne villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.