Læssøegade 94, 5230 Odense M

Skøn Hunderupvilla.

RESERVERET

I Odenses skønne Hunderupkvarter møder I denne flotte murermestervilla med arkitekttegnet tilbygning og den skønneste have. Villaen præsenterer sig utrolig flot med hvide facademurer og sort tegltag. Til ejendommen hører en garage opført i samme stil som huset. I 2010 gennemgik huset en større istandsættelse, da den arkitekttegnede tilbygning med fuld kælder i boligkvalitet blev opført. I samme forbindelse blev huset beriget med en hævet træterrasse med adgang til den lukkede have.

I får fornøjelsen af en villa på hele 367 etagemeter, hvor alt er vedligeholdt og fremstår særdeles lyst og indbydende. Indenfor venter der flotte, originale plankegulve, som er smukt akkompagneret af nyere Dinesen-plankegulve i tilbygningen og køkken-alrummet.

Foruden stueplan og førstesal indeholder huset også en 2. sal på 25 m2, som ikke er godkendt til beboelse. Herudover en dejlig kælder på hele 140 m2 med egen indgang. Her møder I et gangareal, som fører til 6 disponible rum samt bryggers og badeværelse med badekar og en muret bruseniche. På førstesalen er der adgang til 3 værelser, hvoraf det ene har skabsvæg, og et andet har udgang til egen altan. Værelserne deles om husets andet badeværelse - ligeledes med badekar og en muret bruseniche. Fra reposen kan I også fortsætte til anden salen, hvor I under skråvæggene og de fritlagte loftbjælker møder et lyst værelse.

Stueplan udfolder sig med to stuer en suite, hvor den ene stue har en vindueskarnap og indbyggede hylder. I finder også det store køkken-alrum med det elegante, hvide køkken fra Multiform og massiv egetræsbordplade. På køkkenøen er håndvasken integreret i den hvide, helstøbte Corian-bordplade, og herfra har I udsyn til spisebordet i alrummet. Fra køkkenet kan man trække skydedørene til side og fortsætte ind i den pragtfulde dagligstue med udsigt til haven. Takket være ovenlysvinduet og de mange panoramavinduer er køkken-alrummet og stuen badet i dagslys - selv på gråvejrsdage.

Fra adressen kan I let spadsere ind til de hyggelige gågader i Odense Centrum eller nyde en frisk løbetur på å-stien ud forbi Odense Zoo og til Skovsøen. Skolebørnene kan selv gå til skole via trygge stisystemer, og familiens mindste kan have deres hverdag i den nærliggende daginstitution. Kort fortalt er både bolig og beliggenhed i særklasse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.