Badstuen 3, 5700 Svendborg

Fynsk idyl når det er bedst.

Denne perle ligger kun 50 meter fra marinaen ved Troense, er opført helt tilbage i 1760 og er i dag indflytningsklar og total moderniseret med såvel el, vvs samt nyt badeværelse og køkken fra 2008.

Ejendommen indeholder fin entré samt pænt badeværelse. Charmerende stuer opdelt med spisestue samt dejlig opholdsstue med brændeovn og spindeltrappe til husets 1. sal. Fra husets spisestue er der etableret flot stort køkken fra HTH i åben forbindelse med stuen.

Fra opholdsstuen er der udgang til haven og den overdækket terrasse, hvor sælger har nydt mange hyggelige sommeraftener.

1 salen indeholder stor repos samt 2 rigtig gode værelser med fin skabsplads, og med en flot udsigt over det Sydfynske øhav. Derudover er der et utrolig flot istandsat badeværelse med sorte og hvide klinker.

Reposèn på 1.sal er så stor, at der er god plads til f.eks skrivebord, skabsplads eller lignende.

Den charmerende have er på hele 895 kvm. og byder på flotte gamle frugttræer med pærer, æbler og blommer og høje hække, der gør at man kan nyde haven i fuld ro og helt ugenert.

Den gamle Skipperby, Troense er mere end blot stokrosemiljø og idyl. Her er en hyggelig marina, der er det naturlige mødested for lokalbefolkningen og sejlende turister sommeren igennem.

Fra ejendommen er der kort afstand til dagligdagens nødvendigheder og gode idrætsfaciliteter, mens du på få minutter er over broen og i Svendborg.

Fin 16 fods glasfiberbåd (Ryds 485 RLS) med 40hk udenbordsmotor, samt indregistreret bådtrailer kan medkøbes.

Ring og hør nærmere om denne perle.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.