Chr. Winthers Vej 17, 5230 Odense M

Æstetisk dristig, arkitekttegnet drømmebolig

Lysindfaldet og de lange, lige linjer er nogle af de væsentligste karakteristika ved denne gennemførte, markante og anderledes pragtbolig. Arkitekten har arbejdet ud fra en helt bevidst vision og designet vinduerne i forskellige former og størrelser, så man indefra får det skønneste udsyn til kirsebærtræer fra nogle positioner og fra andre direkte til himlen. Samtidig betyder de konsekvent gennemførte designvalg, at der skabes optimale muligheder for at modtage så mange af solens stråler indenfor som overhovedet muligt. Vinduerne nedenfor er høje og brede, mens de ovenpå er smalle og enten lodrette eller vandrette. Ejendommens lyse look er med til at understrege den åbne og venlige atmosfære, der gennemsyrer hele boligen på alle de tre meget velintegrerede plan.

Uanset hvor man befinder sig i boligen, føler man sig som en del af fællesskabet. De smukke og nærmest skulpturelle trapper er også med til at skabe sammenhæng på de indre linjer, da trinnene er af samme type som gulvene, nemlig brede Douglas-planker i høj kvalitet fra en fynsk fabrikant. Kvalitet er i det hele taget kendetegnende for materialevalget, hvor man kan se frem til specialbyggede Mogensen-skabe i flere rum, ligesom køkkenet er håndbygget af en køkkensnedker. Hvidevarerne er fra Gaggenau. Armaturerne i køkken, badeværelser og toilet er fra Vola. Og fliserne er af flot, mørkegrå skifer.

Der er gulvvarme overalt og indbygget lys i mange af rummene. Inde og ude smelter fint sammen både visuelt og funktionelt. Man slår bare dørene op og går ud på terrasseområderne, der vender mod syd og vest med masser af sol om eftermiddagen og aftenen. Terrasserne er godt afgrænset, så man kan opholde sig ugeneret og nyde livet i fulde drag. Boligen er beliggende stille og fredeligt i et eftertragtet og børnevenligt kvarter, hvorfra det blot tager fem minutter at gå til de pragtfulde rekreative områder ved Skovsøen og Odense Å, ligesom man nemt og bekvemt kan komme til centrum af Odense. Det tager ca. ti minutter på cykel. Velkommen til en sjældent velbeliggende villadrøm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.