Tangåvej 3, Tangå Mølle, 5871 Frørup

Ved den gamle Tangå Mølle, beliggende på knap 2 hektar naturskøn grund på Sydfyn, ligger dette charmerende istandsatte stuehus.

Hvis man elsker natur er denne ejendom noget ganske særligt.

Ejendommen har en uovertruffen udsigt, hvor nord og øst afgrænses af hver sin rindende å, der mødes på ejendommens nordøstlige hjørne. Den tidligere Tangå Mølle lå oprindelig på denne adresse og stedet æmmer stadig af stedets historie.

Man ankommer via hyggelig allé, der leder en over den ene rindende å og den gamle mølledam, som i dag er drænet, til den stemningsfyldte gårdsplads. Det fine stuehus på hele 350 atmosfærefyldte kvadratmeter samt et muret udhus/maskinhus på 178 kvadratmeter, som har et utal af muligheder for bl.a dyrehold samt erhverv, værksted o.l. Ejendommen fremstår med lyse facader med nyere tegltag og hvide sprossevinduer.

Stuehuset som oprindeligt blev opført i 1900, og er ombygget i år 2000. Man entreer via overdækket areal til hoveddøren til ejendommens præsentable hall med gulvvarme, og med elegant trappeforløb til en åben repos på 1. salen. Ejendommen indeholder 2 rummelige stuer en suite med plankegulve samt pudsede lofter med stuk., dejlig spisestue med plankegulv og stuk og udgang til stor træterrasse med panoramakik til den smukke have og å-løb og gamle skønne træer.

Ejendommen fremstår overalt pæn og med en herskabelig atmosfære med hvide fyldningsdøre samt smukke fløjdøre mellem stuerne.
Endvidere indeholder stueetagen en separat børneafdeling med eget bad samt 2 rummelige værelser. I den modsatte ende af boligen er ligeledes værelse med tilhørende badeværelse, bryggers samt fyrrum og separat indgang fra gårdspladsen.

Ejendommens dejlige og lyse 1. sal består af repos som adskiller de 2 store soveværelser, hvoraf det ene har walk-in samt tilhørende nyere badeværelse - begge værelser med udsigt over det smukke haveanlæg.

Der vil være mulighed for at tilkøbe ca. 2 ha mere jord til ejendommen, hvis ønske herom.

Ejendommen ligger kun 10 min fra en af en af Danmarks bedste badestrande, og kun 10 min fra Storebæltsbroen.
Nærområdet byder på skole, indkøb og idrætsmuligheder.

Lad os vise Dem denne perle.

*Udvalgte billeder er illustreret ud fra ideer til indretning*

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.