Kogtvedvænget 7, 5700 Svendborg

*UDVALGTE BILLEDER ER ILLUSTRERET UD FRA IDEER TIL MODERNISERING*

Denne ejendom i Kogtved kombinerer på fineste vis stringente arkitektoniske dyder med en fabelagtig udsigt. Grunden ligger nemlig direkte ud til Svendborgsund, og derfor har du fra huset og de sydvendte terrasser et uspoleret vue til vandet, ligesom du med egen både- og badebro kan begynde dagen med en frisk dukkert i bølgen blå.

Funkisvillaen daterer sig tilbage til år 1932, og facaden flugter til fulde med den klassiske, Bauhaus-inspirerede stil, hvor rene linjer erstatter overflødig ornamentik. Stilens særlige særpræg med talrige vinduespartier og hjørnevinduer giver ligeledes et skønt lysindfald i boligen samt mulighed for at nyde den sublime udsigt til fulde.

Boligens 277 m2 fordeler sig på to plan, og dertil skal lægges en anvendelig kælder med badeværelse, toilet og brugbare disponible rum. Rundt i boligen findes nydelige detaljer som plankegulv og sildebensparket, og her er mange muligheder for at opdatere og sætte sit eget præg, eksempelvis ved at tilføje gulv-til-loft-vinduer, der trækker udsigten ind. Ligeledes er køkkenet todelt og med viktualierum samt direkte adgang til spisestuen, og her er det oplagt at åbne op, så man i stedet får et luftigt køkken-alrum.

De resterende stuer i stueplanet er store og højloftede, og især pejsestuen er et stemningsfuldt sted at nyde vinteraftenerne, mens ilden knitrer i pejseindsatsen, og månen spejler sig i sundet. Førstesalen rummer et separat toilet, et badeværelse med bruseniche og badeværelse samt fem værelser, hvoraf det ene har egen adgang til en lille altan, mens de resterende fire har udgang til en stor tagterrasse med udsigt til Svendborgs indsejling og Iholm.

Udsigten kan også nydes på den store, sydvendte terrasse nedenfor, der er det naturlige sted at servere sommerens måltider og kølige forfriskninger med sundet, skibstrafikken og Horseskov på modsatte bred som bagtæppe. Fra terrassen fører to stier ned gennem farverige, terrasserende bede, og herfra strækker havens græs sig helt ned til vandkanten. Hernede findes et hyggeligt gæstehus med udsigtsterrasse, en lille kilde samt bade- og bådebroen. Foruden mulighed for en frisk dukkert er her plads til en lille jolle eller til at stævne ud i havkajakken. Endelig byder ejendommen på en hyggelig gårdhaveterrasse med orangeri, en integreret garage samt en stor dobbeltcarport.

Kom selv og oplev ejendommen og udsigten - bestil en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.