Nørre Alle 19, Strib, 5500 Middelfart

Sublimt beliggende patriciervilla i Strib direkte til vandet

Ankomsten til denne markante og imponerede herskabsvilla på 318 m2 med egen strandgrund mod vandet sker via en smedejernsport og videre ad en allé med kuppeltræer. Her mødes man af gamle træer og rododendronbuske med smukke blomster i lilla og lyserøde nuancer. Hele haveanlægget er harmonisk og flot med vidtstrakte flisearealer. På dette sted kan man bo ved havet hele året, så man har helårsbolig og sommerhus samlet i én og samme ejendom i første række med 180 graders vidunderlig vandudsigt. Det er muligt at nyde både solopgang og solnedgang over havet. Der er direkte adgang til en af Danmarks dejligste, hvide sandstrande og kun fem minutters gang langs stranden eller ad stier til lystbådehavnen, hvor man kunne have en båd liggende.

Fra ejendommens mageløse tagterrasse på ikke færre end 65 m2 og med pejs har man det hele fuldstændigt privat. Man kan som en kaptajn på sin egen kommandobro iagttage indsejlingen til Lillebælt og nyde den lange udsigt helt til marinaen i Fredericia. Eller bare lade blikket hvile på de mange aktiviteter på vandet. Her er både, skibe og kajakker i massevis og et fantastisk maritimt dyreliv med legende marsvin og sæler. Det hele foregår lige uden for vinduerne eller terrasseområdet.

Denne patriciervilla er opført i 1913 og nænsomt restaureret helt fra bunden og med snedkerlavede detaljer over alt. Der er kræset for alle detaljer for at føre villaen tilbage mod den oprindelige stil og sikre, at den vedbliver med både at være en fryd for øjet og en skøn bolig at befinde sig i. I køkkenet kan man se frem til en Philipson pejs med sandstensfront, ligesom huset også rummer en svensk kakkelovn. Det er værd at bemærke, at der er lysindfald i ejendommen hele dagen. I får et køkkenalrum på 65 m2, hvorfra der er udgang til en stor terrasse, der ligesom tagterrassen vender mod vandet, så man har mulighed for at kaste et blik over på Fredericias skyline, mens mørket sænker sig.

Kælderen på 85 m2 med egen indgang er renoveret i 2019. Her får man 2,40 meter til loftet i de store værelser, som vil være en drøm at få råderet over for familiens teenagere. Det er ligeledes velegnet til firmakontor, som næppe vil kunne få en bedre beliggenhed. Det er nemt at komme til motorvejsnettet og med kort afstand til skole, tennisklub, svømmehal, idrætsfaciliteter og indkøb af dagligvarer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.