J.L. Heibergs Vej 8, 5230 Odense M

Tre topmoderniserede etager og to hyggelige terrasser

Kig her, hvis I er på udkig efter en velindrettet bolig, hvor det hele er moderniseret med kvalitetsmaterialer fra gulv til loft. I kan se frem til tre plan med 187 m2, hvor alt spiller som en drøm med sildebensparket i massiv eg på både værelserne på første sal og i det store køkkenalrum i stueetagen. I entré, på gæstetoilettet og i det ene badeværelse, ligger der grå marmorfliser i et flot sildebensmønster, som matcher de øvrige gulve og medvirker til at skabe en æstetisk sammenhæng i denne gennemmoderniserede villa. Man får også snedkerlavede radiatorskjulere, der passer til husets lyse, minimalistiske og tidssvarende fremtoning.

Det er kun det solide og velholdte røde murværk, der vidner om, at denne murermestervilla er opført i 1950. Det nye tegltag er fra 2019. Alt det indvendige er smagfuldt og konsekvent moderniseret fra 2012 og fremefter. Også de usynlige installationer er blevet udskiftet. De eneste, man behøver foretage sig efter overdragelse af nøglerne, er at bære sine møbler ind og indrette sig på de tre lyse og lækre etager, hvor hver en kvadratcentimeter er udnyttet optimalt. I stueetagen får man et stort, lyst køkkenalrum med Svanekøkken, gæstetoilet og udgang til den ene af boligens to terrasser. På første sal er der soveværelse med altan, to gode værelser og badeværelse. I underetagen er der, ligesom i resten af boligen, anvendt en meget høj materialestandard. Man får et stort rum med flere oplagte anvendelsesmuligheder, uanset om man har behov for et rummeligt hjemmekontor, et multirum eller en teenageafdeling. Det er endda stort nok til at blive opdelt i to. Desuden vaskerum og spabadeværelse.

Haven er nem at holde og godt anlagt. Den er afgrænset af bøgehæk og indrettet med to skønne terrasser, hvor den ene ligger med udgang fra stuen og er opført i to niveauer, så det i sig selv udgør et skønt, selvstændigt værested. Villaen er beliggende i det eftertragtede Hunderup-kvarter, der er karakteriseret af mange markante villaer ligesom den, der her udbydes, og i øvrigt af venligt naboskab. Man får nem og bekvem adgang til alt, hvad man skal bruge i dagligdagen, lige fra indkøb og pasning til skoler og gymnasium, ligesom der er meget grønt og smukt at lade øjnene hvile på, når man slentrer en tur i de nærliggende rekreative områder med skov og sø eller snører løbeskoene til en tur med høj puls.

Vi glæder os til at vise jer rundt i denne kvalitetsbolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.