Skovbakkevænget 11, Skt Klemens, 5260 Odense S

Elegant familievilla fra 2008 i naturskønne omgivelser nær Odense

Under et kvarters kørsel fra det helt centrale Odense ligger denne særdeles indbydende villa i Sankt Klemens' charmerende omgivelser med skov og åbne marker som de nærmeste naboer. Beliggenheden kombinerer således landsbylivets fred og idyl med utrolig kort afstand til alle de fristende tilbud i Odense, og når det gælder motorvejen, er den endnu hurtigere at nå.

Såvel den lokale skole, børnehave og sportshal som de nærmeste indkøbsmuligheder ligger inden for bare et par kilometer fra villaen, og naturen venter kort sagt lige uden for døren. Villaen har nemlig en ganske unik beliggenhed i bunden af lukket vænge på en 9.558 kvadratmeter stor grund med et smukt haveanlæg, som er direkte afgrænset af skoven. I får således rig mulighed for at nyde synet af årstidernes skiftende farvespil i trækronerne fra såvel husets skønne terrassemiljøer som igennem boligens imponerende vinduespartier, der ligeledes sørger for et flot lysindfald i hjemmet.

Ejendommen blev opført i gedigne kvalitetsmaterialer i 2008, og indretningen er perfekt tilpasset livet for den moderne børnefamilie. Boligens 325 kvadratmeter i ét plan fordeler sig nemlig på såvel et børne- som et forældreafsnit, og derudover får I skønne rammer om de fælles hyggestunder i et stort multirum samt et køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med opholdsstuen.

Fra køkkenet er der adgang til forældreafdelingen, hvor I foruden et rummeligt soveværelse får I et stort walk-in-closet samt et badeværelse i luksusklassen. Det er indrettet med både badekar og en ekstrastor bruseniche, og dertil kommer, at her er to håndvaske og væghængt toilet.

Børnenes afdeling ligger i den modsatte ende af ejendommen, og her er der særskilt bad og toilet samt tre store værelser, som alle har indbyggede garderobeskabe. Skabsplads til såvel garderoben som anden opbevaring er der ligeledes sørget for i husets rummelige entréafsnit. Her er i alt to indgange, hvoraf der fra den ene er videre adgang direkte til køkken-alrummet, mens der i forbindelse med den anden er adgang til et rummeligt bryggers.

Som endnu et plus har ejendommen et stort udhus, som er anvendeligt til mange formål. For eksempel er det oplagt som ramme for familiens store sammenkomster, da her er hjemmebar og rigtig god plads til opdækning. Derudover har bygningen en stor hems samt et rummeligt værksted.

Alt i alt er der virkelig sørget for gennemtænkte løsninger, når det gælder funktionaliteten i hjemmet - men det betyder bestemt ikke, at der er gået på kompromis med æstetikken og den elegante stil. Kontakt os for en fremvisning og oplev selv det hele på nærmeste hold.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.