Langelinie 97, 5230 Odense M

Herskabelig ejendom på Langelinie

Eksklusiv - Pragtfuld - Smuk. Sådan kan vi vist alle blive enige om at karakterisere denne ejendom, uanset om vi retter blikket mod de åbenlyse ydre fortrin eller søger mod dens indre skønhed. Og så befinder den sig i et godt selskab på Langelinie sammen med flere andre markante bygninger, der på mange måder matcher den, der her udbydes. Her vil man bare gerne bo med sin familie, der fortjener det bedste. Når I har gået en tur hånd i hånd i kvarteret, vil I ikke kunne undgå at blive i hvert fald lidt forelsket i den stolte, lyse og indbydende herskabsbolig, der udbydes i nummer 97. Den er noget helt særligt. I får lyst til at lære den nærmere at kende. I kan få en lille forsmag her.

Ejendommen byder på fire plan med hver sine kvaliteter. I stueplan får I højloftede stuer, der ligger en suite. Der er fire i alt, den ene større end den anden. I kan lade øjnene hvile på stuk, rosetter til lysekronerne og gulve med sildebensparket. Her er fyldningsdøre og åben pejs, så etagen på én gang er repræsentativ og hyggelig. Det betyder, at man befinder sig lige godt som vært for mange gæster, og når man bare er sig selv og de nærmeste til hverdag. I årets lune måneder slår I dørene op til den store terrasse, der er hævet over haveniveau og fungerer som et ekstra loungeområde. Desuden køkken og gæstetoilet på etagen. På første sal ligger det store master bedroom med walk-in garderobe og altan i fuld husbredde plus badeværelse og yderligere to værelser. Anden sal indeholder ét stort rum på ca. 40 m2, ej medtaget på BBR. Kælderen byder på vaskerum, to rum af god størrelse, badeværelse og nogle mindre rum til opbevaring og tørring af tøj.

Haven matcher huset. Den er en fryd for øjet og et skønt sted at opholde sig. I kan sidde på den høje terrasse og nyde planter og træer. Her er rododendronbuske og velplejede æbletræer hele vejen ned ad grunden mod åstien, der befinder sig på den anden side af jeres have og den aflåste smedejernslåge. Haven er veltilplantet, så I er beskyttet mod indkig. Haven foran huset er naturligvis også smagfuldt afpasset efter bygningen, så det hele går op i en højere æstetisk enhed - Velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.