Poppelvej 53, 5230 Odense M

Velholdt rækkehus med forskudte plan i Hunderup-kvarteret

Pænt og velholdt rækkehus med nyt badeværelse fra 2020 udbydes i det dejlige Hunderup-kvarter. Boligen er oplagt til et seniorpar, der ikke længere har brug for den helt store villa og den meget store have, men som vil blive i kvarteret i en mere overkommelig bolig og nyde muligheden for at komme ud i en lukket have, der vender den rigtige vej mod syd. Boligen er også velegnet til en børnefamilie med et lille barn, da man udover stue og køkken får to værelser ved siden af hinanden. Der er skabe på begge værelser, og man får udover det nye badeværelse også et gæstetoilet.


Boligen er 140 m2 fordelt med 105m2 i stueplan og 35 m2 i underetagen. Ejendommen ligger meget charmerende i flere forskudte plan med få trin mellem hvert niveau. Stuen er af god størrelse og meget lys med store panoramavinduer, der løber i hele den lange side af stuen, som vender ud mod haven. Køkkenet er med spiseplads og som sådan både funktionelt og hyggeligt. Hvis man vælger at renovere køkkenet, kan man overveje at åbne det mod stuen, så der skabes et stort, lyst og moderne opholdsrum. Udover stueetagen får man også 35 m2 underetage, som fremstår i boligkvalitet og i niveau med haven. Her er to disponible rum med god loftshøjde og vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.


Beliggenheden er rolig og attraktiv med nærheden til mange af de bedste steder i byen. Det tager kun kort tid at gå til centrum af Odense, ligesom parker og de andre attraktioner er i nabolaget, så man altid kan gå gode ture, få en forfriskning på dejlige steder og i det hele taget have glæden ved at bevæge sig rundt i et velordnet kvarter med flotte huse, grønne omgivelser og venlige naboer. Jeres bolig ligger stort set skråt over for den populære Restaurant Knudsens Gaard, ligesom der er adskillige andre caféer og restauranter inden for nem og bekvem gåafstand. Velkommen til en overskuelig og veldisponeret bolig med en dejlig, nem have i et gedigent byggeri.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.