Assensvej 546, Faldsled, 5642 Millinge

Stråtækt landidyl med havudsigt.

'Skipperhuset' blev opført i 1836 i den del af byen, hvor søens folk med de bedre stillinger boede med deres familier. Nu er huset en perle af idyl for en familie, der vil bo her fast eller benytte det som en luksuriøs flexbolig. Man får høj beboelsesstandard på de 228 m2 og en grund på 1325 m2. Både inde fra huset og ude fra grunden er der en vidunderlig udsigt. Mod syd kan man se til Helnæs og Als. Mod vest til stranden og Løgismose Gods. Den aldeles pragtfulde gårdhave på 77 m2 blev renoveret i 2010, og huset er blevet løbende renoveret så omhyggeligt, at der ikke findes en eneste alvorlig anmærkning i tilstandsrapporten.

Man kan se frem til at tilbringe mange gode timer i pavillonen, der er formet som en pagode og opført i vedligeholdelsesfrit aluminium og med tag af soldæmpende og brudsikkert glas. Der er to vinranker, så I kan se frem til druer op ad væggene og under taget. Haven byder desuden på gamle, gavmilde frugttræer, hvorfra man kan lade sig friste til at smage på æbler, pærer og figner, mens man nyder den vidunderlige udsigt ud over engen med heste og videre til lystbådehavnen, hvor der er liv og glade dage. Man har i det hele taget muligheden for at følge årstidernes skiftende karakter. Det tager ti minutter at gå til stranden, og der er ni minutter til en golfklub med den bedste øhavsudsigt. Indkøb, skole og pasning foregår blot fem kilometer fra matriklen. Nær Skipperhuset ligger den berømte Falsled Kro.

Boligen byder på masser af plads i to plan, og det hele har en særdeles høj herlighedsværdi. På overetagen, der blev etableret i 2005, er der to værelser og en stor stue med 3,67 meter til loftet. Man kan nemt omdanne stuen til to værelser ved behov for flere soveværelser. I stueplan får I topcharmerende opholdsrum med køkkenalrum og stue, der ligger i åben forbindelse med hinanden. Her er fritlagte bjælker og rustikke klinker på gulvet, lofthøjde her er dog kun ca. 1.90 meter. Der er gulvvarme på hele etagen. I vil også bemærke den store, åbne pejs, som der blot er opført tre af på Fyn. Hvis den virker bekendt, kan det skyldes, at en af de to andre befinder sig på den nærliggende kro. Velkommen til et helt særligt og meget romantisk hus, som vil kunne danne rammen om mange dejlige oplevelser for både børn og voksne, uanset om I vælger at bruge det hele året eller i den dyrebare fritid. Tænk, hvilke minder man vil kunne samle her.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.