Pal.Müllersvej 3, 5300 Kerteminde

Fabelagtig funkisvilla med vidunderlig vandudsigt

Villaen her på Feddet ved Sydstranden i Kerteminde er opført i 1943 og ombygget i 2015 og 2016 til den nuværende drømmebolig med store lyse rum, de skønneste terrasser og en vandudsigt, der er så bjergtagende smuk, at den ofte får gæster til bare at blive helt stille et øjeblik, når de oplever den første gang. Så utrolig er den. Ejendommen er i det hele taget en opvisning i gennemtænkte løsninger både indenfor og udenfor. I vil straks mærke, at der er kælet for detaljerne og benyttet gode materialer. Sådan er det, uanset om I fokuserer på de dyre indbygningsskabe og de enkle glasværn med skjulte beslag eller de svævende terrassekonstruktioner og indgangspartiet, der fremstår som var det skåret direkte ind i murværket. I kan også se frem til to lækre badeværelser og et toilet med armaturer fra Vola og et køkken med kaffemaskine, ovn og varmeskuffe fra Gaggenau. Køkkeninteriøret er i den ypperste topkvalitet og spicet op med elementer fra tyske Bulthaup. Bemærk også de indbyggede hylder på badeværelset med indirekte lys og corian, der er anvendt som gennemgående materiale flere steder på både de to boligplan og i underetagen, der er opført lige så omhyggeligt og kvalitetsorienteret som stueplan og første sal. Det er Vig Arkitekter, der har tegnet huset, og Susanne Heltberg er havearkitekten.

Planløsningen er spændende med et stueplan, hvor I har entré, stue, to børneværelser, master bedroom med walk-in garderobe og et dejligt stort og smukt badeværelse med to håndvaske og fritstående glasvæg. Etagen har også to sammenhængende terrasser med udsigt til blandt andet de romantiske strandhuse, som man går ned forbi, når man morgenbader; hele året hvis man lyster. Når I går op ad trappen til første sal stiger herlighedsværdien endnu et par niveauer i det højloftede køkkenalrum, der ligger i åbent flow med stuen. Her er masser af lysindfald med ovenlysvinduer og gulv-til loft vinduer, der vender mod tre verdenshjørner. Fra køkkenalrummet har I niveauløs udgang til en skøn terrasse, så der opleves flydende overgang mellem inde og ude. Det er på denne etage, I oplever det fulde udbytte af beliggenheden med en eventyrlig panoramaudsigt. Der er også badeværelse på etagen. I kælderen er der toilet, vaskerum og en del disponible rum.

Haven matcher boligen perfekt og er skabt i en gennemført strandstil med blandt andet dekorativ marehalm og bambus, der står i bede med belysning. Det er så gennemført, at I bliver nødt til at finde jer i, at forbipasserende ikke kan lade være med at stoppe for at nyde synet. Og så har I udover den næsten ikke eksisterende afstand til vandet også skov til den modsatte side med mulighed for at gå dejlige ture, når I vil have afveksling fra stranden og udsigten helt til Storebæltsbroen. Hvad kan man mere bede om? Det skulle da lige være en charmerende by med butikker, restauranter som Rudolf Mathis og sportsaktiviteter, inklusive tennisbaner og golfklubben Great Northern, der er et decideret elitested. Der er naturligvis også skole- og pasningsmuligheder. Rammerne er på plads. Lad eventyret begynde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.