Assensvej 39, 5250 Odense SV

Totalrenoveret hesteejendom

Er man på udkig efter en ejendom, der kan levere syntesen af rustik charme og topmoderne indretning med en beliggenhed, som kombinerer naturskønne landlige omgivelser med kort afstand til byens glæder og hurtig adgang til hele landet, så kan man med fordel rette blikket mod Sædekildegård i Odense SV.

Sædekildegård fra 1914 omfatter en rummelig og yderst præsentabel bolig på 230 m2 i stuehuset, og hertil kommer længer indrettet til garage og gæstehus samt stald med seks bokse og stor festsal. Grunden er på 36.550 m2, hvor der blandt andet er anlagt folde.

Ejendommen er beliggende mellem Bellinge og Dyrup, og man får således særdeles nem adgang til skoler, indkøb og alle øvrige faciliteter i de to Odense-forstæder.

Inde i boligen findes smagfulde herskabelige detaljer som sildebensparket i værelser og opholdrum, stuk og franske døre med ekstra lysgennemfald fra vinduespartier over topkarmene. Hvor moderne løsninger er at fortrække for det bekvemmelige hverdagsliv, er disse valgt. Således har boligen varmepumpe, og badeværelser og køkken er naturligvis i bedste kvalitet og materialer.

I stueplan får man en stue med kamin og lysindfald fra begge sider samt endnu en stue, hvorfra der er udgang til haven. Køkkenet har central kogeø og loftsspots, og faciliteterne omfatter indbygget espressomaskine, ovne i arbejdshøjde og integrerede køle- og fryseskabe.

På første sal ligger ejendommens master bedroom med stor walk-in-garderobe og eget badeværelse med kar, dobbelt regnbruser med linjeafløb samt dobbeltvask og en lille altan. Derudover er der to store værelser og endnu et badeværelse samt repos med altan.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.