Klaregade 27, 2. TH., 5000 Odense C

Herskabelig og renoveret citylejlighed

Elegant og stilsikker lejlighed med herskabelig indretning udbydes midt i Odense nær Filosofgangen, Eventyrhaven og det dejlige byliv, hvor I bor dør om dør med et væld af kulturelle tilbud, caféer, restauranter samt forretninger.

Ejendommen har elevator, så I nemt og bekvemt kan komme op.

I får ikke mindre end 185 m2 til jeres disposition, der alle fremstår klar til brug, så rummene blot skal møbleres. Indretningen er perfekt til et par, der foretrækker en bolig med store, skønne opholdsrum, hvor man kan gå gennem alle rummene og nyde det fantastiske flow. Denne lejlighed er som skabt til selskaber og sammenkomster med to opholdsstuer, spisestue og køkken i åben forbindelse. Det sammenhængende opholdsområde fortsætter fra køkkenet gennem en stor dobbeltdør til en helt vidunderlig terrasse. Den er indrettet med spots som i køkkenet og en rund mur med råt murværk. Den er lige velegnet til selskabelighed og hygge for to. Herfra er der udsigt til Bispens Have. Fra terrassen er der dør til soveværelset og et ekstra værelse med stor garderobevæg.


Det meget lækre Schmidt-køkken er af nyere dato og udstyret med særdeles mange skabe. Her er hvidevarer fra Miele, blandt andet en indbygget espressomaskine. Der er Vola-armaturer i børstet stål, ligesom der også er på badeværelset og toilettet for at understrege en gennemgående designlinje. Køkkengulvet er nyt og matcher de øvrige originale parketgulve, så I også her vil opleve æstetisk sammenhæng. Loftshøjden i hele lejligheden er herskabelig høj med næsten tre meter, bortset fra køkkenet hvor I til gængæld får en himmel af spotlys med dæmpningsfunktion. I vil også bemærke originale detaljer som fyldningsdøre og radiatorskjulere, der er med til at understrege boligens karakter. De originale vinduer er meget praktisk blevet suppleret med forsatsvinduer, som også er lyddæmpende.


Der er ni lejligheder i opgangen til denne ejendom fra 1929. Naboskabet er godt blandt de overvejende voksne mennesker, som nyder livet her. Ejendommen er veldrevet med en langsigtet vedligeholdelsesplan. I får adgang til en særdeles charmerende gårdhave med borde, bænke og masser af grøn beplantning. Der følger et aflåst kælderrum med til lejligheden og på loftet får I et rum med tagvindue.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.