Næsset 38, 5330 Munkebo

Prisvindende pragtbolig i sin helt egen liga

Hvis der fandtes en superliga for unika-boliger, ville denne være selvskrevet til en plads og være en seriøs medaljekandidat. Boligen er blevet hædret med Nykredits Boligpris, da den blev totalrenoveret i 2006, ligesom den er omtalt i omfattende boligreportager i Bo Bedre, Bo Unikt og et dagblad. Senere er der skabt endnu flere fantastiske opdateringer til boligen, som alle er udtænkt af ejerne, der selv har stået i spidsen for de originale og meget lækre løsninger både indenfor og udenfor, og både på ankomstsiden og fjordsiden af huset. Udførelsen er naturligvis sket gennem professionelle håndværkere. Her giver det virkelig mening at kaste om sig med ord som enestående, elegant og eventyrligt.

Det er et unikum af en topmoderne og repræsentativ ejendom med både internationalt og nordisk snit toppet af den skønneste beliggenhed ved Kerteminde Fjord, der her udbydes. Den store grund på 2.651 m2 går helt ned til strandlinjen ligesom nabogrundene, der ligger uden afmærkning af skel, så de til sammen danner et mægtigt område af skønhed med enkelte træer, der er klippet, så der skabes en næsten savanneagtig fornemmelse, især i skumringen. Selv den mest blaserte verdensmand vil ikke kunne undgå at blive ægte imponeret og føle sig godt tilpas, når han træder ind i huset, der som udgangspunkt ligger højt, så man straks får et fuldt view gennem hele bygningen ned over de forskudte planer og ud over terrassen, plænen og fjorden. Bemærk også, at denne eventyrbolig er beliggende få minutters kørsel fra motorvejen mod Storebæltsbroen, så man kan køre til og fra København på overkommelig tid. I kan køre til Odense på et kvarter og kommer også hurtigt til den vestlige del af landet.

Udover at være en udsøgt æstetisk nydelse er huset også teknologisk og funktionel verdensklasse med IHC-system, 1000 Mbit-internet og intelligente vindues- og gardinsystemer, så man kan kontrollere lysindfald og dermed sikre møbler og velvære i de forskellige rum. Der er to indbyggede espressomaskiner, fire ovne og to opvaskemaskiner, så ethvert arrangement kan gennemføres gnidningsfrit. Gaspejsen tændes med en fjernbetjening, og den er åben til tre sider. Haven oplyses med 55 spots, der er strategisk perfekt placeret, så virkningen er magisk efter solnedgang. Den ene af de to garager er opført i boligkvalitet og med gulvvarme, så man har mulighed for et ekstra værelse. Ellers er boligen skabt til selskabelighed med mange gæster og samtidig et hyggeligt sted for de to, der skal bo her til daglig og nyde de smukke arkitektoniske linjer, de udsøgte materialer og de vidunderlige udendørsarealer.

Det er lidt sjovt at tænke på, at stort set alle fjordrejer fra Kerteminde Fjord fanges lige uden for grunden her. Her er også tre badebroer, som I kan sidde på og bade fra. Når man trænger til lidt adspredelse, kan man gå, løbe eller cykle en tur på stierne eller besøge dejlige Kerteminde, der byder på gourmetrestauranter, butiksliv, spa, golf og gallerier. Velkommen til et super dejligt sted, hvor bolig, naturskønhed og livsglæde kan gå op i en højere enhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.