Vidunderligt beliggende fritidshus lige ved Fyns Hoved
Det sidste hus på vejen ud til et spændende naturområde ved Fyns Hoved udbydes. Det er et dejligt fritidshus, der falder godt ind i omgivelserne og ligger så genialt placeret, at man stort set altid er sikker på at kunne sidde i læ fra den fredede vold, der ligger bag huset. Foran huset er udsigten så helt vidunderlig, at man næsten ikke kan tro, at det er rigtigt. Her er vandudsigt ad libitum med alle de skønne vandspejlinger, som stedet har været berømt for i mange årtier. De kendte malere Johannes Larsen og Fritz Syberg er nogle af dem, der har ladet sig inspirere af områdets forførende lys og gengivet det i kunstværker. Udsigten er ikke begrænset til vand, da man også ser land på den anden side og i øvrigt lystbådehavnen. Det er kræs for øjnene.
I får et romantisk, kompakt og superlækkert hus, der er det perfekte hide-away for to. Der er terrasser på begge sider af huset. På den ene kan I nyde morgensolen, og på den anden har I den helt til solnedgang. Pladsen i huset er særdeles godt udnyttet og med en dejlig rumfornemmelse, da loftshøjden er næsten fire meter på det højeste punkt. Det giver sollyset gode muligheder for at trænge ind i stuen og det åbne køkken. Fra stuen er der skydedør til soveværelset. Desuden et dejligt badeværelse. Bemærk også, at her både er hems krybekælder til opbevaring. På hemsen kan I lægge madrasser og dermed få ekstra sovepladser. Tagvinduet åbnes og lukkes automatisk. Herfra er der en fin, grøn udsigt til bakken og himmelkig, når man går op på hemsen. Huset er nymalet indvendigt og fuldkommen klar til at blive taget i brug.
Fritidshuset ligger ved et internationalt beskyttet naturområde, der også er kendt som et historisk interessant sted i Danmark med mytiske karaktertræk. Det var her Marsk Stig holdt til og gemte sig i 1200-tallet, inden han blev mistænkt for mordet på kongen i Finderup Lade og dømt fredløs. Det var også fra spidsen af Fyns Hoved, at foretagsomme folk i starten af 1800-tallet opbragte forbipasserende skibe for at rette op på det tab af skibsfartøjer, som Danmark havde lidt ved det engelske bombardement og udslettelse af flåden. Aktiviteten blev af nogle kaldt pirateri, men aktiviteten var sanktioneret af kongen, så det var også en god og lovlig business. Fyns Hoved rummer også spor fra midten af 1900-tallet, hvor tyske tropper havde en kanonstilling her med granater, der vejede 45 kilo stykket. Et betondækslet er bevaret. Området er nu mest domineret af det rige fugleliv, der foretrækker den perfekte kombination af lavt vand, fjord, strandeng og overdrev. I har derfor mulighed for at iagttage toppet skallesluger, rødben og edderfugl, ligesom skarven ikke sjældent sidder på stenene og tørrer sine vanskelige vinger. Området er også rigt på planter, som andre steder er meget sjældne. Det samme gælder sommerfugle. Velkommen til en perle af et hus i et ovenud naturskønt område.