Engvej 68, 5230 Odense M

Velindrettet topmoderniseret villa i Hunderupkvarteret midt i Odense.

Flot gennemrenoveret Hunderupvilla opført med 3 boligetager på 225 m2, samt flot underetage på 100 m2. Ejendommen er gennemrenoveret i 2011 og senest facadebehandlet og malet her i 2022. Ejendommen står fuldstændig inflytningsklar. Dejlig sydvendt nyere anlagt have, hvor man har adgang til bl.a. via huset flotte terrasse.

Huset ligger i det eftertragtede Hunderupkvarter på en rolig villavej og kun få minutter til centrum, skole samt gymnasium. Skovsøen med dens smukke naturarealer ligger også lige rundt om hjørnet.

Ejendommen er den perfekte villa til børnefamilien som ønsker en teenager afdeling i kælderen. Rummer dejlig lys entré, gæstetoilet samt mindre værelse/kontor. Pragtfuldt køkken/alrum med elementer fra Multiform i hvide, tidsløse farver og ligger i åben forbindelse til spisestuen, hvor der er store dobbeltdøre ud til stor terrasse som er i niveau med køkken/alrummet. Fra køkken/alrum videre til den hyggelige stue hvor den tosidede gaspejs deler rummet, og skaber en masse hygge og varme.

På 1. sal findes yderligere 3 store soveværelser samt stort lækkert badeværelse med dobbelt håndvask, dobbelt bruser samt badekar. 2. salen, som ikke er medtaget på BBR, byder på et meget charmerende værelse med loft til kip og rå bjælker, og velegnet til kontor eller til teenageren.

Kælderen er ligeledes renoveret, har egen indgang og består af dejligt badeværelse, samt 3 disponible rum.

Endelig er der stor carport på 45 m2 med redskabsrum.

En ejendom som absolut er et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.