Hollufgårds Allé 12, Neder Holluf, 5220 Odense SØ

Giv din virksomhed et helt særligt kendetegn ved at indtage selve hovedbygningen på Hollufgård

Dette helt ekstraordinære domicil er smukt beliggende i naturskønne omgivelser, med fri parkering lige ved døren. I ejendommens sidebygninger finder du
ejendommens øvrige lejere, som bl.a. har aktiviteter inden for IT, fast ejendom, konsulentydelser, automatiseringsløsninger, reklame m.v. Naboerne omfatter endvidere Odense Golfklub, Hollufgård Artist Residence, Træningscenter Hollufgård og det nye supersygehus, som forventes færdigt i 2024. Denne helt vidunderlige og fredede herregård, kan også prale af en god infrastrukturmæssig beliggenhed i Odenses sydøstlige del - med kun 5 minutter til motorvejskryds Odense/Svendborg.

Anvendelserne af de eventyrlige bygninger har gennem historien været talrige, og det er de stadig, så de kan benyttes af talrige typer af virksomheder. Det kan være jer, der har international repræsentation og dermed får mulighed for at fremvise et stykke ægte dansk kulturhistorie, herunder hvordan I skaber jeres eget link til danmarkshistorien. Det kan være jer, der ønsker at stimulere medarbejderne til at blive mere kreative og langsigtede i de løsninger, de skal udvikle. Og det kan være jer, der vil benytte de naturskønne omgivelser til at skabe ro i sjælen hos medarbejdere, når de her får mulighed for at gå ture i det grønne og praktisere walk' n 'talk møder. Parkens nærhed er af stor værdi for de boende lejere, der nyder at se årstidernes skiften i den unikke park, som ligger lige udenfor vinduerne.

I kan råde over 916 m2 unikke kontorer fordelt på stueetage, 1. sal og kælder med plads til blandt andet kontorer, kantine og møderum. Hovedbygningens
herlighedsværdi er ubeskrivelig høj. Den daterer sig helt tilbage til 1577, hvor den blev opført af daværende Rigsråd Jørgen Marsvin, der er far til Ellen Marsvin, også kendt som Christian 4.'s svigermor.

Vi glæder os til at vise jer alle mulighederne på Hollufgård.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.