Kildeholmvej 24, Ravnebjerg, 5250 Odense SV

Liebhaverejendom med egen skov blot et kvarter fra Odense

• Højtliggende ejendom
• Smuk udsigt til trækroner
• Masser af dyreliv og fugleliv
• Tre kilometer til nærmeste skole
• Ti minutter til Blommenslyst Golfklub

Der er flere musvågepar, som har valgt at slå sig ned i skoven, der hører til denne enestående og helt pragtfulde ejendom, ligesom harer, fasaner og rådyr har skoven som deres naturlige habitat. Den samme opfattelse har de vilde ænder, som holder til i søen på grunden, og fiskehejren som jævnligt patruljerer, mens de mange sangfugle oppe i træerne sørger for et varieret lydtapet. Ved at slå jer ned her som familie, kan I øve jer i at kende de forskellige arters strofer fra hinanden, hvis I ikke kender dem i forvejen. I kan holde øje med både dyrelivet og fuglelivet inde fra husets altan på første sal, hvor man har en følelse af at sidde midt i trækronerne, og ved at gå rundt ude i terrænet, hvor I vil lære det hele at kende på nærmeste hold, herunder at stifte bekendtskab med de helt specielle istidsaflejringer med dybe kløfter på 20-25 meters dybde, som præger landskabet her blot femten minutters bilkørsel fra centrum af Odense. Magisk og muligt på samme tid, for de heldige.

Boligen er officielt registret med en opførelsesdato, der lyder på 1700, og her har da også ligget en ejendom på dette tidspunkt, men den nuværende er af meget yngre dato, da den helt fra fundamentet og opefter er fra 1994, og tilbygningen med to værelser og en skabsgang fra 2014. Dog er der bevaret en ældre bygning med staldvinduer, hvor der er indrettet en jagtstue med højt til loftet og al den hygge, som man kan forestille sig. I de nuværende ejeres tid er der udover den nye bygning med de to værelser foretaget flere forbedringer, herunder installation af jordvarmeanlæg og et nyt køkken i 2019, hvor der blandt andet er en flot bordplade i sort granit. Der er også lagt gennemgående flisegulve i et stærkt materiale, som holder til både hund og høje hæle, ligesom det er ganske nemt at renholde i hverdagen.

Boligarealet er stort, så I kan se frem til at have masser af albuerum. I får fire soveværelser, hvoraf de to ligger på første sal, hvor der også er badeværelse og reposstue med en udsigtsaltan. Det andet badeværelse befinder sig i stueplan ved entréen og tæt på det skønne opholdsområde, hvor køkkenalrummet ligger i den ene side med masser af lysindfald fra både syd og vest og opholdsstuen på den anden side af mellemstuen med en stor karnap og to udgange til grunden.

Udearealerne er på alle måder pragtfulde, og udover skov og sø får I også en dejligt stor gårdsplads med opholdsområder flere steder. De ligger i læ fra husmurene, og der er både en overdækket og østvendt terrasse, hvorfra I kan iagttage solen stå op, og en sydvendt og ligeledes overdækket terrasse, der ligger op ad jagtstuebygningen. Desuden er her en garage, så bilen kan stå godt overdækket.

Til ejendommen er der mulighed for tilkøb af ca. 1 ha højskov beliggende mat.nr. 4aa og 15d.

Velkommen til et pragtfuldt sted på en vej med kun fire huse og venlige naboer. Børnene har tre kilometer til skolen, og det tager et kvarters tid at køre til Odense.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.