Lindeallé 15A, 5230 Odense M

Lys, varm og hyggelig villa på Linde Allé

En god pris for en særdeles skøn villa i et meget eftertragtet kvarter med nem og bekvem afstand til det hele, herunder bare ti minutters gåtur til centrum af Odense. Boligen er i to plan med værelserne ovenpå og de fælles opholdsrum i stueplan, hvor der også er en ekstraordinært skøn gårdhave, der er omgivet af mure og fungerer som en naturlig forlængelse af det indendørs areal. Her vil I formentlig opholde jer mange skønne timer i hinanden selskab, når I med denne bolig er så heldige, at I ikke skal bruge fritiden på at slå græs, luge og klippe hæk. Gårdhaven er helt aflukket, så den også kunne være et skønt sted for en lille hund, der ville få mulighed for nemt at komme ud uden at komme på afveje. Indenfor byder stueetagen på et dejligt køkkenalrum med god spiseplads og skydedør til stuen, der til sin anden side har franske døre til et kontor eller en tv-stue. Desuden gæstetoilet med gulvvarme og bryggers på etagen. Ovenpå får I fire værelser, der alle er karakteriseret ved en tårnhøj hyggefaktor. To af værelserne er endda med hems, så her er plads til lidt af hvert. Førstesalen byder også på badeværelse med gulvvarme, repos med stor skabsvæg og et ekstra rum uden for boligens registrerede areal, opført i boligkvalitet og med fransk altan.

Den meget overkommelige grund byder udover den supercharmerende gårdhave på en lille forhave og parkeringsplads til bilen og desuden en garage, der er perfekt til opbevaring, ligesom her naturligvis kan holde en motorcykel eller veteranbil med behov for at blive afskærmet fra nysgerrige blikke.

Ejendommen ligger på skønne og eftertragtede Lindeallé, som ligger tæt på det hele. I kan gå og cykle til det meste i byen. Det tager cirka ti minutter at gå til Odense Å og nyde det rekreative område. Samme afstand er der til midten af Odense med alle de butikker, spisesteder og kulturelle oplevelser, som man kan drømme om. Børnene kan gå eller cykle til skole, uanset om de vælger en folkeskole eller privatskole, og der er naturligvis daginstitutioner til de mindste og gymnasium i rimelig afstand til de større børn. Foreningsliv er her også med for eksempel gymnastik, badminton og meget andet inden for kort afstand fra denne hyggelige og velbeliggende bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.