Hindsholmvej 8, 5300 Kerteminde

Æstetisk og funktionel perle med 180 graders havudsigt

Denne dejlige ejendom blev i 1903 opført af et konsortium bestående af borgmester van Wylich, by- og herredsfoged Dahlerup, overretssagfører Hecht Petersen og købmændene TH. Delcomyn jun. og V. Bøttern. Ejendommen er blevet tilbygget og renoveret efter alle kunstens regler og med assistance fra en dygtig arkitekt med sans for at bevare den oprindelige robuste æstetik og lægge til med moderne bekvemmeligheder, så ejendommen også fremstår som en tidløs og meget skøn bolig både indenfor og udenfor. Funktionelt er huset af høj kvalitet, hvor alle installationer er udskiftet, gulvvarme installeret og det ydre murværk sandblæst og behandlet med kostbar og meget holdbar Sigma-maling, så det fremstår med en selvfølgelig elegance og smuk fremtoning. Huset er højt og uden skråvægge ovenpå, så det opleves meget rummeligt. I får hele 2,80 meter til loftet i stueplan og 2,75 meter på første sal, der er indrettet med en luksuøs hotelfornemmelse med masser af plads og fantastiske væresteder, så man nyder den 180 graders havudsigt fuldt ud. Den nuværende indretning af værelsesafdelingen er helt perfekt til et livsnyderpar, og den kan snildt justeres, hvis der er børn i husstanden. Uanset hvor mange I er, vil I sætte pris på de gode opbevaringsmuligheder i de mange skabe med skydedøre.

I stueplan er der en suveræn sammenhæng mellem de indendørs og udendørs arealer, som gør det oplagt at holde store sammenkomster. Der er plads til mange gæster i den fænomenale gårdhave, der ligger lidt sænket, så man opholder sig privat og ugeneret, ligesom der er en nem og naturlig adgang til det dejlige snedkermodificerede køkken og videre til det store køkkenalrum, stue og kontor. Der er indbygget og stemningsfuld udendørs belysning. Fornemmelsen herude er meget lig den, man kan opleve i sydfranske og italienske miljøer, hvilket da også har været en inspirationskilde til indretningen. Haven er indrettet med flere forskellige rum, hvor man kan sidde i forhold til solens gang på himlen, uanset om man foretrækker at være lige midt i solens stråler eller lade sig svale på skyggesteder. I kan se frem til en fantastisk udsigt til havet, også fra udebruseren. Mellem jeres toplækre bolig og den lige så dejlige strand har I en strandhave, så der er frit udsyn og fri adgang til vandet. Bemærk også den dejligt store opvarmede dobbeltgarage, der er opført i boligkvalitet med isolering i loft, vægge og gulv. Her er der god plads til to store biler, cykler og andet. Desuden findes et anneks med storslået havudsigt i gæstedelen og et værksted med grovkøkken.
En på alle måder skøn ejendom, der er fuldkommen klar til næste ejer.

Når I trænger til adspredelse, er der mulighed for at tage på ture til de mange naturspots på Hindsholm, ligesom I kan nappe et slag golf på Great Northern, som er af international klasse. Banen befinder sig i meget bekvem afstand fra jeres ejendom, så transporttiden er næsten ikke eksisterende. I har også kort afstand til bylivet i Kerteminde med mulighed for at aflægge den kendte restaurant Rudolf Mathis og et fint udvalg af andre spisesteder og caféer et besøg. Eller smutte en tur i byens biograf, der altid er på pletten med premierefilm lige så hurtigt som i de store byer. Kerteminde byder på masser af sportsaktiviteter til de aktive med alt fra tennis, fodbold og håndbold til de mange oplagte vandsportsaktiviteter med sejlads og havkajak ud fra Kerteminde Marina, ligesom her er gode steder at slappe af og mødes for de socialt anlagte, uanset om man foretrækker caféer eller gallerier, ligesom det er ganske nemt og hurtigt at komme til Nyborg og Odense med bus, når man skal på arbejde, til gymnasiet eller passe andre ærinder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.