Næsset 62, 5330 Munkebo

Vidunderlig vandudsigt og larmende stilhed

En stor og skøn ejendom, der i sig selv er lys, venlig og veldisponeret. Samtidig er den begunstiget af en diskret og privat beliggenhed som det tredjesidste hus på en lukket vej. Huset er trukket ind på grunden, så man kan leve fredeligt og roligt i samklang med de naturskønne omgivelser, hvor I har første parket til Kerteminde Fjord med skøn udsigt til solens og månens spejlinger på vandoverfladen og til fuglelivet og sejlerlivet på vandet. Det meste af tiden er her så stille, at jeres gæster fra storbyerne godt kan blive bange, når de skal sove og om morgenen finde på at sige, at det egentligt er dejligt med den larmende stilhed, når man først lige har vænnet sig til den. I vil sikkert selv mene, at stilhed er den naturlige tilstand, men I ved selvfølgelig udmærket godt, at det er et privilegium, som er de få heldige forundt, nemlig dem der kan få fingre i et sted som det, der her udbydes. I øvrigt er det så heldigt, at hvis I har brug for flere lyde, er der bare tolv kilometer til Odense, og turen til Kerteminde er endnu kortere med otte kilometer. Her kan I gå i butikker, frekventere fine spisesteder og spille golf på en bane i international standard. I kan eventuelt sejle fra jeres ejendom til Kerteminde og tilbage igen. Det er en meget almindelig aktivitet for dem, der bor her. Vi har ladet os fortælle, at man aldrig bliver træt af det. Selve Munkebo ligger smukt mellem Odense og Kerteminde Fjord med sin cirka 190 år gamle Kro, beliggende lige ud til en lille bådehavn. Inden for kort afstand ligger Rema 1000 og byen byder i øvrigt på et indkøbscenter med flere dagligvarebutikker, kiosk, bager, Matas, lægehus, apotek og træningscentre plus svømmehal, idrætscenter og sejl-og roklub.

Boligen er velindrettet og med mange gode kvadratmeter, så her er plads nok til en børnefamilie. I får en voksenafdeling med soveværelse og et skønt nyere badeværelse, med to håndvaske, bruseniche, badekar, toilet og bidet. Modsat i huset ligger der to værelser med badeværelse imellem. Det ene værelse er i XL-størrelse og kan genetableres som de oprindelige to værelser. Imellem de to værelsesafdelinger ligger de pragtfulde fællesrum, der består af en entré, der har karakter af en forstue, hvorfra der er direkte adgang til boligens største stue. Fra denne er der adgang til både pejsestue med stort vinduesparti mod fjorden og til spisestuen, som ligeledes er med udsigt og terrasseudgang. Spisestuen ligger i åben forbindelse til køkkenet. Der kommer naturligt sollys ind fra begge sider af rummene, så de alle opleves meget venlige og imødekommende. Desuden er der et praktisk bryggers ved siden af køkkenet. Gennemført velindrettet og velholdt overalt indenfor, så I bare skal tænke på hvordan det skal møbleres. Også udenfor er der styr på tingene. Taget er fornyet med nyt undertag, 400 mm isolering og større zinktagrender, ligesom vinduerne fra 2015 er forsynet med trelagsruder, så de er godt isolerede. Det mærkes på varmeregningen. Der er i øvrigt fjernvarme på vej til området.

Grunden er meget stor med ikke færre end 2.797 m2 til jeres rådighed. Den går ned mod den sydvendte kyst og mulighederne for at bade, fiske og sejle. Der er et stykke grund mellem jeres og vandet, som ejes af grundejerforeningen. Strandbeskyttelseslinjen sikrer mod yderligere bebyggelse, så I til evig tid kan nyde udsigten og adgangen til vandet, sommer og vinter. Plænen er stor og nem at holde, og så er den brudt af to mægtige træer med mange år på bagen. Det ene er en almindelig pil og det andet en mere sjælden korkelm. Til sammen fungerer de som ejendommens markante signaturtræer og medvirker til at give udsigten et ekstra fint perspektiv. I får flere terrasser. På den ene sidder I godt i læ under markisen, og fra den anden vil I typisk sidde om aftenen og få de sidste solstråler med, mens vandudsigten nydes fra en ny vinkel. I får desuden en dobbeltcarport med direkte og tørskoet indgang til huset i al slags vejr.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.