Hunderupvej 123E, 5230 Odense M

Hyggelig Hunderup-villa i ét plan med mulighed for op til 178 m2 bolig

Dette er noget så usædvanligt som en étplansvilla i Hunderup-kvarteret. Den er af en dejlig og overkommelig størrelse, så man ikke bliver væk fra hinanden, og på den anden side har alt, hvad man skal bruge både indenfor og udenfor. Her har I alle rum i ét og samme plan og det hele i perfekt stand, så I bare kan flytte ind og indrette jer. Her er endda malet inde såvel som ude i 2022, så man heller ikke skal tænke på det foreløbig. Parketgulvene og vinduerne er fra 2016. Det samme er badeværelset og køkkenet, og hvidevarerne er fornyet i 2022. Der er køkken, badeværelse og gang, og vaskerummet er adskilt fra huset med sin egen indgang fra gårdhaven, så man meget smart ikke hører vaske- og tørremaskiner inde i huset. Både soveværelse og det ekstra værelse er med indbygget skab med skydelåger. Den dejligt store stue med to terrasseudgange er udstyret med gaspejs, der både hygger og varmer. Hvis I falder for kvarteret og har brug for flere værelser end de nuværende to, er der tilladelse til at bygge ud på vestsiden, hvor der for eksempel kunne placeres et rummeligt og skønt master bedroom. Der foreligger ligeledes tilladelse til etablering af parkering på egen grund.

Huset ligger på en charmerende trekantet grund af overkommelig størrelse, så den er nem at passe i dagligdagen. Her er de dejligste udearealer, der vender mod tre verdenshjørner, så der altid er et godt sted at sidde i forhold til sol og skygge. Det er særdeles nemt at komme til udearealerne med de mange døre. Alle rum, bortset fra badeværelset, har dør ud til mindst en af terrasserne. I kan starte på østsiden med morgensolen, som kaster sine stråler ind i gårdhaven, der har læ fra mure på tre sider og al den ugenerede idyl, som man kan ønske sig. Der er absolut ingen, som har indkig til denne oase, som I kommer ud til fra køkkenet eller entréen. Til frokost og om eftermiddagen har solen magt på den store sydvendte terrasse, hvortil der er døre fra stuen og begge værelser. Og endelig har I en vestvendt terrasse med aftensol, som I kommer ud til fra den modsatte ende af stuen og entréen. Denne gennemtænkte planløsning får terrassearealerne til at smelte umærkeligt sammen med de indendørs arealer, så det hele opleves meget sammenhængende og lækkert. Easy going hele vejen igennem. Udover terrasserne er det også værd at bemærke, at I får udebruser med både varmt og koldt vand. Desuden garage med el-port og et redskabsrum.

Beliggenheden er meget eftertragtet og central her i Odenses überskønne Hunderup-kvarter, hvor der er vejtræer, massevis af smukke villaer og plads til at gå fredfyldte ture. Ejendommen befinder sig nær mange af byens bedste attraktioner. Det gælder både dem af kulturel art og de mere rekreative, ligesom shopping og restauranter ligger i nem og bekvem gåafstand. Det betyder, at I kan gå ud til arrangementer og hjem igen. I fritiden kan I hurtigt komme til Hunderupskoven og Skovsøen, hvor der skønt at gå tur, ligesom det også er perfekt at løbe en tur, når I trænger til at få pulsen op. Kort sagt en central og på alle måder meget attraktiv beliggenhed.

Udkast til tilbygning samt parkering findes under "dokumenter".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.