Liljeparken 16, Jørgensø Strand, 5450 Otterup

Skønt fritidshus i eksklusive Liljeparken lige ved vandet

Liljeparken er det gamle Haustrups feriekoloni, hvor mange ansatte har holdt deres sommerferier, først i sommerhusene og senere på campingpladsen. Feriekolonien er nu væk og stedet omdannet til et tidssvarende og meget eftertragtet sommerhusområde. Liljeparken er udstykket efter engelsk forbillede med store matrikler, lave levende hegn og store fællesarealer til samvær, spil og andet. Liljeparken er uden sidestykke på hele Nordfyn og anses som et eksklusivt og meget flot anlagt område. Man har sørget for at bevare enkelte af de originalt opførte huse for at værne om hele områdets autenticitet.

Det udbudte fritidshus er på 76 kvadratmeter og opført i 1997. Det har en logisk planløsning og en hyggelig atmosfære med lyst interiør og flere pragtfulde detaljer som alkoven, hvor man sagtens kunne forestille sig at være en hel weekend sammen med en god bog eller lignende og så ellers bare have fødderne oppe og pulsen nede på standby, indtil den ikke går længere, og man må tilbage til hverdagen. Men så står det jo heldigvis én frit for at vende tilbage weekend efter weekend plus naturligvis i ferierne til dette enestående sted og skønne hus.

Fritidshuset indeholder tre soveværelser, hvor de to af dem ligger lige ved siden af hinanden, og det tredje på den anden side af opholdsrummet ved badeværelset. Det er muligvis voksenværelset. Der er indbygningsskab i alle tre værelser. Opholdsrummet er ganske enkelt superlækkert med højt til loftet, hvidmalet træværk og spændende vinker overalt, så der noget godt at lade blikket hvile på, ligesom der er masser af lysindfald gennem det store vinduesparti, der går fra gulv til loft og helt op i kiploftets allerøverste spids. Naturligvis er her også brændeovn og i øvrigt alle moderne bekvemmeligheder.

Terrassen ligger på flere sider af huset, så I har mulighed for at nyde udelivet i fulde drag og på alle tider af dagen, uanset om I foretrækker sol eller skygge. I kan se frem til en særdeles skøn udsigt over vandet, når I går fra Jørgensø til leddet og videre ud til Enebærodde. Det meste af turen foregår på diget, og på vejen passerer I Jørgensø-kolonien, Hasmark-kolonien og mindesten for oprettelsen af feriekolonien 'Erikshåb'. Der er i det hele taget mulighed for at gå næsten uendeligt lange ture langs kysten, ligesom vandet kan bruges til alle mulige aktiviteter, uanset om man er en aktiv vovehals, der drømmer om at sætte sit paddle board ud ved enhver given lejlighed, eller en hyggefryns der bare stille og roligt breder sit badelagen ud og lukker øjnene bag solbrillerne, indtil det er tid til at tage en dukkert eller soppe i vandkanten. Her er der heldigvis plads til det hele for dem, der har sans for at nyde livet i fulde drag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.