Strandalleen 90, 5800 Nyborg

Underskøn udsigtsvilla i første række til vandet og skoven

På Strandalléen ved Nyborg ligger de side om side alle de fantastiske udsigtsvillaer i første række til havet. Af dem alle sammen har denne ejendom den måske allerbedste og mest attraktive beliggenhed. Den har nemlig både en helt uhindret havudsigt og samtidig en særlig nærhed til skoven, som giver en grøn udsigt i tillæg til den blå vandudsigt. Især om foråret er det fuldstændigt paradisisk smukt at opleve skovens farveeksplosion, når det hele springer ud i trætoppene og skovbunden på næsten samme tid akkompagneret af de mange lyde fra især fuglene, der danner det skønneste lydtapet både indenfor og udenfor. Og de øvrige årstider er faktisk lige så betagende, bare på en anden måde og med andre farvenuancer og anderledes lyde.

Udsigten ud over vandet med spejlingerne på overfladen og skibene, der sejler stille og roligt forbi, er magisk, ligesom havet også tager sig uhyre interessant ud, når det er i oprør og viser tænder. I kan holde øje med det hele fra flere positioner i huset. Der er naturligvis en fænomenal udsigt fra terrassen og stuerne, og også ovenpå fra soveværelset, hvor I kan placere sengen sådan, at der en direkte sigtelinje ud gennem altanens fløjdøre til vandet og videre helt til Storebæltsbroen. Det er i den grad et smukt syn, som udelukkende er balsam for sjælen. Dertil er det faktisk næsten et 'must' at have en kikkert til rådighed for at få det hele med og være i stand til at give jeres gæster den oplevelse med hjem. For dem er det en sjælden og formentlig uforglemmelig oplevelse, og for jer selv er det den nye hverdag. I kan også sætte en badebro op og have en båd liggende, hvis I ikke vil nøjes med at kigge på vandet, men ud i det og bade, svømme, sejle og fiske, måske surfe og stå på paddle board. Alle drømmene kan realiseres her.

Selve huset har sjæl. Masser af sjæl. Sådan har det været lige siden det blev bygget i 1935 som sommerhus til den første ejer fra København, der brugte det som sin sommerresidens. Senere blev det udbygget og gjort til en enestående dejlig helårsbolig. Undervejs har det beholdt sin sjæl og sin sikre stil, som vil kunne videreføres i mange år frem, da huset er i god stand som følge af den løbende og omhyggelige vedligeholdelse. Her er således nyere vinduer, tag og gulve, ligesom køkken, badeværelse og toilet er fuldt funktionelle og med en nutidig lys og imødekommende fremtoning. Det er også meget tydeligt, at der er benyttet gode materialer til vedligeholdelse og modernisering. I får eksempelvis en granitbordplade i køkkenet. I stueplan er der en mægtig stue, der strækker fra den ene husside til den anden. Fra stuen er der dobbeltdør til terrassen og i øvrigt adgang til endnu en stue, og til den anden side ligger køkkenet med plads til spisebord. Desuden et værelse og gæstetoilet. Ovenpå er der badeværelse, et værelse med walk-in garderobe og et andet værelse med altan og skabe. I kælderen får I vaskerum, vinrum og opbevaringsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.