Godthåbsgade 54, 5000 Odense C

Flot og løbende vedligeholdt familievilla i Hunderup-kvarteret

• Stille beliggenhed
• Plads til stor familie
• Sol hele dagen i haven
• Gåafstand til centrum
• Tre skoler inden for 500 meter

Denne høje rødstensejendom er fuget om, så den fremstår lige så flot og imødekommende udenpå, som den er velholdt, lækker og praktisk indrettet indenfor. I får to højloftede plan med de fælles opholdsrum i stueplan og en værelsesafdeling ovenpå med tre soveværelser og et badeværelse. Desuden er der en særdeles brugbar kælder med to pænt store disponible rum, vaskerum og separat bad og toilet. Der er både indvendig trappe og direkte udgang fra kælderen. Hvis I har brug for endnu mere plads, er der mulighed for at udnytte loftsetagen.

Opholdsrummene i stueplan består af to sammenhængende stuer, hvor den ene er med karnap, så lysindfaldet er ekstra godt. Køkkenalrummet ligger halvåbent til stuen, så hele opholdsarealet er dejlig åbent og sammenhængende. Der er endvidere en overdækket terrasse med udgang fra køkkenet, som vender mod øst, morgensolen og siddepladser til dagens første kop kaffe. Køkkenet er udstyret med gode materialer, herunder vandhane med kogende vand, ligesom den ekstra brede kogeplade og de øvrige hvidevarer er af god og gedigen kvalitet. Det er i det hele taget en bolig, hvor der er tænkt over det hele, og alt er udført med et sikkert blik for kvalitet. Alt står indflytningsklart og venter på, at næste familie rykker ind.

Haven blev fuldkommen nyanlagt i 2011, så det overkommelige areal blev organiseret i to cirka lige store rum. Det ene blev en legehave til børn i alle aldre, og det anden et superhyggeligt opholdsområde til de voksne og andre, der kan lide at sidde og dase udenfor i private rammer. Det er også her hele familien kan sidde omkring udebordet og nyde sommerfrokoster og grillmiddage i solen, lige indtil den går ned. Flisebelægningen er smuk og beplantningen det samme. Og det hele er ganske nemt at holde i hverdagen. Forhaven er lige så velanlagt og strømlinet med mulighed for at ophold og ellers præsentabel for besøgende og forbipasserende. Carporten er fra 2011 og er med stik til el-bil, ligesom der er et praktisk redskabsrum bagved.

I kommer til at bo tæt på centrum af Odense, som det blot tager ti-tolv minutter at gå til. Der er ikke færre end tre skoler inden for en radius af fem hundrede meter, hvoraf de to er privatskoler og den tredje en folkeskole. Der er ligeledes sportsklubber tæt på matriklen ligesom I er velforsynet med skønne grønne områder til den daglige gåtur, løbeture og hyggelige udflugter i weekenden.

Selve jeres vej er heldigt placeret med en passende afstand til de større veje, så I kan forvente forhold uden uvedkommende lyde. Hvis det bliver for stille og roligt, har I mulighed for at besøge beboerhuset, hvor I kan mødes med kvarterets øvrige beboere til de mange forskellige aktiviteter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.