Priorensgade 33, 5600 Faaborg

Guddommeligt smukt renoveret liebhaverbolig midt i Faaborg

• Fredet udenpå
• Toptjekket indvendig
• Centralt i Faaborg
• 300 meter til fjorden
• Klar til indflytning

I 1902 opførte metodistmenigheden denne fine kirke midt i Faaborg i Priorensgade 33 og kaldte den for Vor Frelsers Kirke. I de næste firs år frem til 1982 fungerede den harmoniske og symmetriske bygning som en lille eksklusiv menighed, indtil den blev omdannet til beboelse, først som bolig for to familier og nu som en eksklusiv bolig til én familie, der her får en helt ekstraordinært spændende bolig på 218 kvadratmeter at boltre sig i. Bygningen er fredet udenpå og renoveret i tiptop boligstandard indenfor af en murermester, der har udført arbejdet til sig selv og sin familie. Renoveringen fandt sted i 2017 og er gennemført med håndværksmæssig professionalisme og en udsøgt æstetisk sans for moderne indretning. Kulturhistorisk værdi udenpå og indeni en moderne bolig med store rum. Det hele står fuldkommen indflytningsklart. Taget er fra 2003. Gulvbrædderne er solide og stilfulde. Køkkenet er en kvalitetsmodel fra Tvis med indvendigt skuffesystem, og I får alt i hvidevarer, herunder vinkøleskab.

Boligen byder på et stort og alrum på cirka tres kvadratmeter med lysindfald fra alle sider fra de højtsiddende vinduer, der giver en vis katedralfornemmelse. Her er over tre til loftet og det skønneste indeklima. Der er også to værelser i stueplan og et rummeligt badeværelse med bruser. Fra alrummet er der ligeledes udgang til en ugeneret terrasse med aftensol. Ovenpå er der badeværelse med et dejligt langt badekar og et soveværelse så lækkert, at man næsten ikke kan bede om mere i denne verden. Desuden masser af plads og mulighed for at udnytte den til at indrette flere rum. Desuden en underetage med vaskerum og et regulært disponibelt rum til opbevaring.

Bygningen er placeret på den bageste del af grunden, så der er et stykke til fortovet, og sådan at der ikke er indkig til boligen fra forbipasserende. På dette stykke er der indrettet en dejlig forhave i gårdhavestil med mulighed for at skabe hygge med krukker og andet, samtidig med at I ikke skal spekulere på græsslåning. Beliggenheden er central i Faaborg med det hele i umiddelbar nærhed, ligesom I bor i badekåbeafstand fra fjorden, så det er nemt at få sin morgendukkert. Der er både strand og vinterbadeklub med saunafaciliteter, som kan blive en naturligt integreret del af jeres hverdag med en misundelsesværdig skøn beliggenhed her ved by, hav og havnemiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.