Sadolinsgade 108, 5230 Odense M

Klassisk liebhavervilla i Hunderupkvarteret med smukke æstetiske detaljer.

• Nænsom renovering med respekt for husets oprindelse
• Palævinduer
• Original detaljerigdom
• Tæt på Hunderupskoven

Denne smukke, klassiske Hunderup-villa med herskabelig præg er lige til at flytte ind i. Den er nænsomt renoveret med lyse flotte stuer en suite. Stuerne har ca. 3m til loftet. Det herskabelige præg understøttes af de store palævinduer og de fine originale detaljer, som er omhyggeligt bevaret. I vil opleve en særdeles lys bolig, så snart I træder indenfor i entreen, hvor der er etableret dobbelt glasdør til stuen. Det giver en lys stemning og god rumfornemmelse.

I kan glæde jer til velholdte plankegulve, original rosetter og stuk der fungerer i perfekt samspil med de store vinduespartier og der suppleres tilmed af fyldningsdøre med smukke greb. Der er også tilført nye elementer i boligen, som er karakteriseret ved at være af ypperste kvalitet og i en stil, der understreger boligens karakter. I får således Toni-armaturer fra Christiansborg-serien, og udvendigt er der særligt smukke sålbænke under vinduerne, som er udført i en speciel glaseret version fra teglværk på Fyn. Tillige er der opført ny terrasse med et speciallavet smukt smedejernsgelænder, som understreger husets atmosfære. Nyt tag i 2013, vinduerne er fra 2021, murværket er omfuget, samt hulmursisoleret. Udover den dejlige indretning med fælles opholdsrum og badeværelse i stueplan, møder I på 1. Sal fire værelser, hvor lys og højt til loftet også er et tema.

I den totalrenoverede kælder er der flere gode rum, som kan indrettes til kontor eller værelse til teenagebørn. Desuden er der brusebad, toilet og vaskerum.
Ejendommen byder også på udviklingsmuligheder, da loftsrummet på anden sal kan udnyttes. Udearealerne er lige så skønne som de indendørs arealer. Allerede om morgenen er det oplagt at træde ud på den østvendte terrasse, der ligger i forlængelse af spisestuen, og sætte sig med dagens første kop kaffe med udsigt til den dejlige have. Eller I kan lade de dobbelte terrassedøre stå åbne på vid gab, mens I sidder indenfor. Senere på dagen er der opholdsmuligheder i gårdhaven og i den øvrige del af haven med frugttræer og private forhold. Ejendommen ligger i det eksklusive og smukke familievenlige Hunderup-kvarter. Selve kvarteret er ligesom den udbudte ejendom en æstetisk oplevelse at komme hjem til. Beliggenheden er central i gåafstand til bymidten.og I bor endnu tættere på skønne grønne områder som Hunderupskoven, Skovsøen og Zoologisk Have. Her kan I gå ture ad Å-stien med kig til Zoologisk Have. Børnene kan hurtigt gå eller cykle til skole, og for de større børn er der gåafstand til Sct. Knuds Gymnasium.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.