Brændeskovvej 45, Bovense, 5800 Nyborg

Fritidshus i første række til Storebælt, strand og vandliv

• Havudsigt fra flere rum
• Stort skønt terrasseområde
• Udebruser og sauna
• Fibernet og varmepumpe
• Nem have med plæne til leg
• Tolv minutter i bil til Kerteminde

Drømmer I om at vågne til solopgangen og med bølgeskvulp fra havet, er dette sommerhus nok lige noget for jer. I får også en mageløs god udsigt fra ikke blot soveværelset, men også fra den højloftede stue og køkkenet, hvorfra der er den samme eventyrlige og helt fantastiske udsigt over Storebælt, lige så langt øjet rækker. Fritidshuset befinder sig blot tredive meter fra strandkanten, så vandet virkelig spiller en hovedrolle her. I kan se frem til at råde over tre værelser og desuden en superhyggelig og romantisk alkove, så her plads til en større familie eller en del overnattende gæster. Det er også værd at notere sig, at her er to badeværelser, hvoraf det ene indeholder både sauna og spabad. Det højloftede opholdsrum er dejligt lyst og med køkken og stue i åbent flow. Huset opvarmes med en varmepumpe, som naturligvis er app-styret, så I kan åbne for varmen, inden I tager hjemmefra og dermed sikre jer, at huset er lunt og lækkert, når I ankommer.

På den 922 kvadratmeter store grund er der over hundrede kvadratmeter terrasse, som løber hele vejen rundt om sommerhuset, så der altid er gode steder at sidde i sol eller skygge. Fra terrassekanten har I ikke mere end tyve meter til sandstranden, og der er kun et par skridt længere til den opsatte badebro, hvor også små både kan lægge til. En dukkert eller tur på paddle-board er derfor aldrig et projekt, der skal planlægges i forvejen, men bare noget, I kan gøre for enden af jeres egen grund, akkurat lige så ofte som I synes. Om sommeren kan I efter dukkerten eller sejlturen skylle saltvandet af under den udendørs bruser, der byder på både koldt og varmt vand. Om vinteren kan I efter dukkerten i det mere kølige og forfriskende vand genvinde varmen indenfor i husets skønne sauna, ligesom der er mulighed for at tænde op i brændeovnen og nyde livet i fulde drag. På grunden er der også et skur, som kan benyttes til lidt af hvert.

Beliggenheden er usædvanligt skøn her mellem Kerteminde og Nyborg helt ud til kysten i et eksklusivt område, hvor der ligger blot få fritidshuse på en stribe med den nemme og uhindrede adgang til havet. Husene bliver som oftest handlet i familien, så det er lidt af et særsyn, at der nu er mulighed for at blive ejer af et fritidshus med denne meget høje herlighedsværdi, som er et paradis for dem, der søger ro, hav og uhindret udsigt. I kan også se frem til at kunne gå uendeligt lange og afslappende ture i vandkanten og nyde det hele, mens skuldrene falder helt rigtigt på plads. Hvis I skulle trænge til lidt adspredelse, er der kun tolv minutters biltur til vidunderlige Kerteminde med spisesteder, gallerier og havnemiljø, ligesom her er alt, hvad man ønske sig af dagligvarebutikker. Der er desuden mulighed for at tage turen i den modsatte retning til Nyborg, hvortil der er nogle minutter længere end til Kerteminde. I kommer også hurtigt til motorvejen i retning af Sjælland og videre mod København.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.