Fåborgvej 154, 5762 Vester Skerninge

Sydfynsk naturperle til jagtentusiaster og andre livsnydere

• Spændende arkitektur fra 1867
• 460 kvadratmeter på tre etager
• 108 hektar til jagt og naturoplevelser
• Særdeles præsentabel allé op til huset
• Garageanlæg med plads til fire køretøjer

Beliggende på Sydfyn i Vester Skerninge mellem Svendborg og Faaborg finder I denne spændende ejendom med masser af jord til jagt eller andre naturoplevelser og et herskabeligt boligareal, der fordeler sig over tre etager. Uanset om I vil bo her fast eller benytte ejendommen til lejlighedsvise jagtselskaber vil I nyde de storslåede forhold, som er om ikke en konge værdig, så dog for alle andre med sans for at nyde den spektakulære arkitektur, der er stærkt og meget tydeligt inspireret af Eremitageslottet i Dyrehaven nord for København. Selv om stedet her ikke er helt så stort som sin inspirationskilde, repræsenterer det en særdeles høj herlighedsværdi, som jeres gæster vil forstå at sætte pris på, når I inviterer til selskabelighed i de store stuer, som der er ikke færre end fem af på villaens hovedetage, hvor der også er køkken med spiseplads og gæstetoilet. Underetagen byder på gildesal og pejsestue, der også kan benyttes som jagtstue. Her får I også grovkøkken, madelevator og badeværelse plus flere andre rum. Stilen er over alt herskabelig med flere fine detaljer, og stedet fremstår velholdt, imødekommende og spændende.

Villaens øverste etage er dedikeret til soveværelser, som der er seks af plus et pænt stort badeværelse med to håndvaske. Fra førstesalens største værelse, der er på cirka 25 kvadratmeter, er der udgang til en fin morgenaltan. De to af værelserne er noget mindre end de øvrige og kan benyttes som ét værelse med to sektioner, da de er adskilt af en skydedør.

Den store grund på 108 hektar ligger trukket lidt væk fra alfarvej, og villaen ligger midt på grunden, så der er fint overblik over det hele inde fra huset til dyrelivet med blandt andet råvildt og dåvildt, ligesom her er gæs, fasaner og fugletræk plus naturligvis ræve og harer. Der er ligeledes en bæk på grunden og flere gode vandhuller, som også kan være et aktiv i jagtøjemed. Det kan også være rart at vide, at ejendommens ejer, der driver landbrug på stedet, er fleksibelt indstillet og med forståelse for, at forholdene også skal være så gode som muligt for jer, der dyrker jagtinteressen. Hvis I bor her fast, vil I også blive glade for det store garageanlæg med elektriske porte og god plads til fire biler, ATV'er eller andre køretøjer. Der er indlagt strøm i garagen, så der kan etableres ladestander til el-biler. Velkommen til en helt særlig naturperle på Sydfyn.

Jagt og bolig udlejes som udgangspunkt samlet, men har man blot interesse i den ene del, er man velkommen til at sende en forespørgsel.

Årlig jagtleje udgør 60.000 kr.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.