Strandalleen 84, 5800 Nyborg

Vidunderlig vandudsigt fra liebhavervilla på Strandalléen

• Huset er gennemsolidt
• Grunden er størrelse XL
• Udsigten er fantastisk
• Skoven ligger tæt på
• Havearkitekt har tegnet haven
• Byens mest eksklusive kvarter

Dette gedigne og meget solide kvalitetshus er opført i røde mursten og en speciel slags sorte, matte og meget holdbare tegl og løbende ajourført af de kun to forskellige ejerfamilier, der har haft glæden af at bo med denne fantastiske havbeliggenhed. Her har I frit og uhindret udsyn til havet, solens spejlinger og livet på vandet, ligesom broen i det fjerne altid er et kig værd, både naturel og med de hyppige belysninger, der løbende arrangeres til at symbolisere forskellige begivenheder. I kan også holde øje med fugletræk og være heldige at se marsvin i overfladen, når der er havblik. Udover den eventyrligt gode udsigt, bademulighederne og beliggenheden i det hele taget byder selve boligen og det tilhørende anneks på masser af plads. I stueplan er der en skøn stue med godt lysindfald og udgang til terrassen, som løber i fuld huslængde plus et ekstra stykke. I får også et rummeligt køkken, der deler væg med stuen, så I kan etablere et helt åbent opholdsområde. Desuden gang og toilet. Ovenpå er der badeværelse og tre værelser, hvor det største har altan. Her er også en stor repos og mulighed for at justere planløsningen. Annekset for enden af værkstedet og den dobbelte carport er lige velegnet til teenagesektion, gæsterum og kontor. Her er også toilet.

Det er en havearkitekt, der har slået stregerne til de smukke uderum, og de nuværende ejere der har stået for udførelsen og at holde det hele lige så flot, som det står nu. Det betyder, at man får en ekstra dimension til udsigten inde fra huset, når man også kan iagttage de mange smukke haverum, inden blikket fortsætter ud mod vandet. Og når man befinder sig ude i haven på den ekstra store grund, får man det fulde udbytte af også duftene. Til trods for de mange blomster og buske er det ikke så tidskrævende at passe det, som man måske kunne tro, for det hele er bevidst anlagt, så bedene bliver dækket. Terrassen er dejligt stor og østvendt, så her er alle muligheder for at sidde lunt i solen.

Beliggenheden er en af de mest attraktive og eksklusive i Nyborg med nærheden til ikke bare stranden og havet, men også skoven. Den bidrager til den smukke udsigt og er en stående invitation til at tage på afslappende gåture, akkurat lige så ofte som I synes. Og som det tredje store aktiv kommer I til at bo tæt på byen med gåafstand og cykleafstand til butikker, kultur og sport. I vil for eksempel finde tennisklubben lidt nede ad kystlinjen, hvor der også er mulighed for at dyrke udendørs og indendørs padel. Børnepasning, skoler og gymnasium befinder sig ligeledes i overkommelig afstand fra denne super velbeliggende ejendom. Når I skal videre omkring til andre byer på Fyn, Sjælland og i Jylland er beliggenheden også fin med en køretur til Odense på bare 20-25 minutter, og lidt over en time til København. Det er ligeledes oplagt at benytte toget, der har hyppige afgange fra Nyborg station.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.