Jernbane Allé 27, Dalum, 5250 Odense SV

Smuk, stilsikker og indflytningsklar villa nær Skovsøen

• Grundigt renoveret i 2018
• Meget lækkert køkkenalrum
• Tør kælder med gode rum
• Særdeles godt naboskab
• Fem minutters gåtur til Skovsøen

I et dejligt, grønt kvarter med godt naboskab og få minutters gåtur til Skovsøen udbyder vi en velindrettet, lys og på alle måder meget lækker og fuldkommen indflytningsklar villa. I kan se frem til et beboelsesareal, der er fordelt på stueplan og første sal plus en tør opholdskælder på 59 m2 med gulvvarme i både de disponible rum og i vådrummene, bad og bryggers. Førstesalen blev moderniseret i 2015 og består af fordelingsgang, badeværelse og tre værelser, hvor det ene er med skabsvæg. Stueetagen byder på en højloftet stue og køkkenalrum med høj hyggefaktor og en lys stil, der på én gang er strømlinet og klassisk. De to ovenlysvinduer med himmelkig tilføjer en ekstra dimension til det hele. Renoveringen er gennemført med sikker hånd i 2018. Her er køkken fra Svane, vandhane med kogende vand og indbyggede hvidevarer plus både dampovn og almindelig ovn. Køkkenalrummet har gulv-til-loft vinduer på sydsiden med pragtfuldt havekig og dør ud til terrassen, så der er perfekt sammenhæng mellem inde og ude. Ovenpå er der tre værelser og badeværelse, og i kælderen får I vaskerum i størrelse XL, en fin vinkælder, badeværelse og yderligere disponible rum.

Grunden er overkommelig i størrelse med sine 634 m2 og med en velanlagt have, som er lige til at gå ombord i. Forhaven er præsentabel med flisegang og en trappe, der inviterer den besøgende til at træde nærmere ind i den hvide og venlige villa med det røde tegltag, som murermesteren opførte i 1916, og som sidenhen er knopskudt med charmerende tilbygninger, inden den grundige renovering i 2018 satte det hele på plads til den nuværende flotte standard. Baghaven er praktisk og symmetrisk anlagt med vægt på terrassen med masser af sollys. Grunden er godt grænset af med bøgehæk, så man er helt privat i haven, ligesom den er lukket fuldkommen af fra forsiden med mure.

Jernbane Allé er kendetegnet ved et i den grad godt og venligt naboskab, som I har mulighed for at blive en del af. Ejerforeningen tager ansvar for og initiativ til både at arrangere festlige events som fc sommerfester og vinsmagninger og for at sørge for praktiske foranstaltninger som fælles kano, fællescontainere til haveaffald og teltlån til jeres private fester plus meget mere. Beliggenheden her i Dalum er attraktiv med nærheden til indkøb, de grønne områder som Skovsøen og Fruens Bøge, ligesom der er kort afstand til sportsfaciliteter og blot tre kilometer til centrum af Odense.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.