Oehlenschlægersvej 27, 5230 Odense M

Smuk, hyggelig villa i Hunderup-kvarteret nær sø og centrum

• Sildeben, sprossevinduer og højt til loftet
• Mange sektioner både inde og ude
• Pragtfuld og integreret glasstue
• Stor solrig grund med tre terrasser
• Nær Odense Å og centrum

En af de virkeligt gode ejendomme i det attraktive Hunderup-kvarter nær Odense centrum udbydes nu på Oehlenschlægersvej. Det er en smuk og velindrettet villa, der er opført i 1953 og sidenhen opdateret, så den står snorlige og fuldkommen klar til næste ejerfamilie. I kan glæde jer til hygge i hverdagen og over også at råde over perfekte forhold, når I arrangerer sammenkomster for venner og familie. Villaen breder sig over tre dejlige planer, så her er ikke færre end 274 kvadratmeter under tag, hvoraf de 68 kvadratmeter er i kælderen med klinker og flere disponible rum plus toilet og et dejligt stort vaskerum. I stueplan kan I se frem til køkken og tre überskønne stuer. Den mindste er måske den allermest charmerende og dér, hvor I vil sidde lige så ofte, som det er muligt. Det er glasstuen, der ligger som en selvstændig forlængelse af opholdsstuen. Den har vinduer på alle tre sider, så her er masser af fantastisk lysindfald, som er værd at nyde på alle årstiderne. Opholdsstuen og spisestuen er forbundet af franske døre og pragtfuldt højloftede, så rumfølelsen tilføres en ekstra dimension. Køkkenet er udstyret med møblement fra Multiform og flotte granitbordplader. Der er også soveværelse med altan og badeværelse i stueplan. På første sal kan der indrettes en skøn afdeling til børnene, der kan råde over to særdeles store værelser, toilet og en stue til deling.

Grunden er på 974 kvadratmeter, hvilket er temmelig meget i dette kvarter. Foran er den anlagt med et åbent, imødekommende og præsentabelt look, så man føler sig godt modtaget, ligesom huset tager sig supergodt ud uden for mange forstyrrende elementer. Her er blot to plæner adskilt af flisegang op til hoveddøren og en elegant afgrænsning med stensætning; et virkemiddel og designelement der går igen i baghaven, der også er enkelt anlagt, så det hele er ganske nemt at passe i hverdagen, samtidig med at grunden bliver tilført en ekstra karakter og herlighedsværdi af de flotte stensætninger. Det allerbedste ved grunden er nok de tre terrasser, som sikrer jer mulighed for at sidde i forskellige miljøer, herunder en helt særlig og meget atmosfærefyldt oase med blåregnen som en ekstra hyggeskabende faktor.

Beliggenheden i det populære Hunderup-kvarter er helt i top. Det er den først og fremmest på grund af nærheden til Odense centrum og de skønne rekreative områder som Odense Å og Skovsøen, som I har så ganske kort gåafstand til, at de vil blive en del af de steder, som I helt naturligt vil besøge på daglig basis. Der er også grund til at glæde sig til det helt nære område på vejen, hvor der hersker et godt og venligt naboskab blandt de både yngre og ældre villaejere, der kommer godt ud af det med hinanden, ligesom der jævnligt holdes arrangementer, som man har mulighed for at deltage i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.